Αλεπού λιάζεται στη μέση του δρόμου στην Αγία Παρασκευή

Perierga.gr - Αλεπού λιάζεται στη μέση του δρόμου στην Αγία Παρασκευή

Δεν καταγράφονται μόνο στο εξωτερικό εικόνες άγριων ζώων που «κατέλαβαν» τις πόλεις , την ώρα που οι άνθρωποι βρίσκονται κλεισμένοι στα σπίτια τους λόγω του κορονοϊού. Ανάλογες εικόνες μπορεί να δει κανείς και στην Ελλάδα, ακόμη και στην Αθήνα!

Μια αλεπού βρήκε την ευκαιρία να βγει στους δρόμους της Αγίας Παρασκευής, που είναι άδειοι λόγω της καραντίνας, και να απολαύσει τον ήλιο. Η φωτογραφία του myagiaparaskevi.gr, δείχνει μια μικρή αλεπού να βρίσκεται ξαπλωμένη στην μέση του άδειου δρόμου.

Η μείωση της ανθρώπινης δραστηριότητας, λόγω των μέτρων που εφαρμόζονται παγκοσμίως, και ιδιαίτερα ο περιορισμός των μετακινήσεων, έχει δώσει το περιθώριο ελεύθερων κινήσεων στα άγρια ζώα τα οποία σε κάποιες κάποιες χώρες άρχισαν να κάνουν την εμφάνισή τους ακόμα και σε πόλεις.

Ορεινές κατσίκες κυκλοφορούν ελεύθερα στην Ουαλία, άγρια κογιότ ξεπροβάλλουν άφοβα στην παραλία κάτω από τη Γέφυρα Γκόλντεν Γκέιτ, στο Σαν Φρανσίσκο, καγκουρό τρέχουν σε κεντρικούς δρόμους στην Αυστραλία, ενώ κοπάδια ελαφιών αναζητούν τροφή στην ιαπωνική πόλη Νάρα.

Πηγή: To10.gr 

Rating: 5.0/5. From 7 votes.
Please wait...