Η Μετροπόλιταν Όπερα αναμεταδίδει δωρεάν τις παραστάσεις των τελευταίων 14 ετών

Perierga.gr - Η Μετροπόλιταν Όπερα αναμεταδίδει δωρεάν τις παραστάσεις των τελευταίων 14 ετών

Η Μετροπόλιταν Όπερα στη Νέα Υόρκη έκλεισε στις 12 Μαρτίου (τουλάχιστον μέχρι το τέλος του μήνα) λόγω του κορονοϊού ωστόσο, συγχρόνως με την ανακοίνωση περί ματαίωσης των επικείμενων παραστάσεων της, ανάρτησε στην επίσημη ιστοσελίδα της και την είδηση για τη δωρεάν αναμετάδοση των παραγωγών της από τη βραβευμένη σειρά Live in HD.

Αρχής γενομένης από τη Δευτέρα 16 Μαρτίου και για όσο διάστημα διαρκέσει η αναστολή λειτουργίας της, η Μετροπόλιταν Όπερα θα προσφέρει στους φίλους της όπερας ανά τον κόσμο τις παραστάσεις της των τελευταίων 14 ετών μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της.

Το «Nightly Met Opera Streams» κάνει πρεμιέρα με την κοσμαγάπητη (γεμάτη πάθος για ζωή) όπερα «Κάρμεν» του Μπιζέ και την υπέροχη Ελίνα Γκαράνκα στον ρόλο του τίτλου και τον τενόρο Ρομπέρτο Αλάνια στον ρόλο του Δον Χοσέ. Ακολουθεί στις 17 Μαρτίου η όπερα La Bohème, στις 18 Μαρτίου Τροβατόρε και στις 19 Μαρτίου Η Τραβιάτα.

Οι αναμεταδόσεις θα γίνονται κάθε βράδυ στις 7:30 μ.μ. (ώρα Νέας Υόρκης) και θα παραμένουν διαθέσιμες στη σελίδα metopera.org για 20 ώρες (προκειμένου να μπορούν να τις απολαύσουν οι φίλοι της όπερας σε όλο τον κόσμο, παρά τη διαφορά ώρας).

Πηγή: Huffingtonpost.gr 

Rating: 3.4/5. From 5 votes.
Please wait...