Οι καλύτερες αεροπορικές εταιρείες για το 2019

Perierga.gr - Οι καλύτερες αεροπορικές εταιρίες για το 2019

Η Singapore Airlines έχει χαρακτηριστεί ως η καλύτερη αεροπορική εταιρεία στον κόσμο για το 2019.

Η συγκεκριμένη αεροπορική εταιρεία, που εκτελεί τη μακρύτερη εμπορική πτήση στον κόσμο από τη Σιγκαπούρη μέχρι τη Νέα Υόρκη, έλαβε το βραβείο από την AirlineRatings.com – μια ιστοσελίδα που κατατάσσει τις αεροπορικές εταιρείες ανάλογα με την ασφάλεια και την ταξιδιωτική εμπειρία που προσφέρουν.

Η περσινή νικήτρια της κατάταξης, η Air New Zealand, βρέθηκε φέτος στη δεύτερη θέση, ενώ η αυστραλιανή αεροπορική εταιρεία Qantas βρίσκεται μια θέση πιο κάτω. Η Qatar Airways είναι η τέταρτη καλύτερη αεροπορική εταιρεία ακολουθούμενη από την Virgin Australia. Στην έκτη θέση δεσπόζει η Emirates με βάση το Ντουμπάι, ακολουθούμενη από την All Nippon Airways (έβδομη), την EVA Air (όγδοη), την Cathay Pacific (ένατη) και την Japan Airlines (δέκατη).

Η AirlineRatings, που εδρεύει στην Αυστραλία, επέλεξε τη Singapore Airlines ως νικήτρια της λίστας, επειδή ικανοποιεί όλες τις προϋποθέσεις, όπως την ασφάλεια, και για αυτό χαρακτηρίζεται σαν «χρυσό πρότυπο» ανάμεσα στις άλλες συμμετέχουσες αεροπορικές εταιρίες. Η συγκεκριμένη αεροπορική κέρδισε ακόμα και τον τίτλο για τις καλύτερες καμπίνες πρώτης θέσης, αφού θεωρούνται «ισάξιες μιας μικρής αίθουσας ξενοδοχείου».

Το καλύτερο βραβείο για businnes class θέσεις κατέκτησε η Qatar Airways, χάρη στις καμπίνες-σουίτες της, που είναι οι πρώτες που διαθέτουν διπλό κρεβάτι και εξαιρετικό φαγητό. Η καλύτερη καμπίνα οικονομικής θέσης ανήκει στην Air New Zealand ενώ το βραβείο οικονομικότερης αεροπορικής εταιρίας πηγαίνει στην Korea Air.

Η AirlineRatings, με την υποστήριξη της Οργάνωσης Πολιτικής Αεροπορίας, αξιολογεί τις πτήσεις και την ασφάλεια ανάμεσα σε 450 διαφορετικές αεροπορικές εταιρίες με σύστημα αξιολόγησης επτά αστέρων.

Perierga.gr - Οι καλύτερες αεροπορικές εταιρίες για το 2019

Οι καλύτερες αεροπορικές εταιρίες: 

1. Singapore Airlines

2. Air New Zealand

3. Qantas

4. Qatar Airways

5. Virgin Australia

6. Emirates

7. All Nippon Airways

8. EVA Air

9. Cathay Pacific Airways

10. Japan Airlines

Rating: 4.2/5. From 7 votes.
Please wait...