Διάλεξες λάθος αυτοκίνητο… επίδοξος κλέφτης βρίσκει το δάσκαλό του!

Λάθος αυτοκίνητο πήγε να κλέψει ένας νεαρός στο Τσέλσι του Λονδίνου. Ο ιδιοκτήτης αντιλήφθηκε την απόπειρα διάρρηξης και τον έκανε… τόπι στο ξύλο!

Ο 33χρονος Stephen Canny σύμβουλος επενδύσεων και πρώην ερασιτέχνης παίκτης ράγκμπι, παρακολουθούσε τηλεόραση με την κοπέλα του όταν άκουσε να σπάνε τα παράθυρα του αυτοκινήτου του, που ήταν παρκαρισμένο έξω από το διαμέρισμα του.

Χωρίς να διστάσει, με τα εσώρουχα και φωνάζοντας «διάλεξες λάθος αυτοκίνητο«, βγήκε από το σπίτι και επιτέθηκε στον 19χρονο επίδοξο κλέφτη. «Δεν πρόκειται να πας πουθενά, φίλε. Πρέπει να είσαι ηλίθιος», έλεγε την ώρα που τον έριχνε στο έδαφος και τον ακινητοποιούσε, περιμένοντας μέχρι να έρθει η αστυνομία για να τον συλλάβει.

«Φυσικά θα το έκανα ξανά. Αν συνέβαινε ξανά απόψε, θα έκανα το ίδιο πράγμα και ούτε καν θα το σκεφτόμουν. Γιατί πρέπει να επιτρέψω σε κάποιους να εισβάλουν στην ιδιοκτησία μου και να καταστρέψουν το όχημά μου; Από εκεί που προέρχομαι, αυτό δεν είναι αποδεκτό. Δεν πρόκειται να αφήσω κάποιον να κλέψει το αυτοκίνητό μου και εγώ να κάθομαι πάνω. Αν είμαι εκτός και συμβεί, δεν θα μπορώ να κάνω τίποτα. Αλλά όχι να κάθομαι στο σπίτι», είπε στην Daily Mail ο Canny.

Rating: 2.6/5. From 4 votes.
Please wait...