Αυτές είναι οι κορυφαίες φωτογραφίες στο Flickr για το 2017

Καθώς το 2017 πλησιάζει στο τέλος του είναι μια ευκαιρία να δούμε τις δημιουργίες που έκαναν αυτό το έτος ιδιαίτερο. Το Flickr δημοσιοποίησε τις κορυφαίες φωτογραφίες στην πλατφόρμα για το 2017 και είναι η μια καλύτερη από την άλλη. Από εντυπωσιακά τοπία μέχρι πανέμορφα πορτρέτα ζώων, ο κατάλογος είναι μια εμπνευσμένη ματιά σε ό,τι οι φωτογράφοι απαθανάτισαν και μοιράστηκαν το 2017.

Για να δημιουργήσει το Flickr τον κατάλογο χρησιμοποίησε έναν ειδικό αλγόριθμο που επέλεξε τις κορυφαίες φωτογραφίες με βάση την απήχηση στα κοινωνικά δίκτυα – πόσες φορές η φωτογραφία είχε προβληθεί, αξιολογήθηκε ή διμοιράστηκε. Το προσωπικό στη συνέχεια επιμελήθηκε τη λίστα, διασφαλίζοντας ότι συμπεριλήφθηκε μόνο μία εικόνα ανά φωτογράφο.

Παραδόξως, η φωτογραφία στην κορυφή της λίστας δημοσιεύτηκε πολύ πρόσφατα, μόλις στα τέλη Οκτωβρίου. Η φωτογραφία με τίτλο «Πες αντίο» της Iwona Podlasinska είναι μια καλοφτιαγμένη εικόνα ενός παιδιού που παρακολουθεί μια αμαξοστοιχία να απομακρύνεται. Όχι μόνο τεχνικά εξαιρετική, αλλά και με ένα αφήγημα και προκαλεί έντονη συγκίνηση από τους θεατές.

Αυτές είναι οι κορυφαίες φωτογραφίες στο Flickr για το 2017

1.

say goodbye...

2.

The Elephant Walks at Night

3.

Light of Glory

4.

Slipping Away

5.

Finally

6.

Mi Fuego

7.

Eekhoorn / Red squirrel / Écureuil

8.

Stairway to heaven

9.

***

10.

big and bigger

11.

Milky Way over Harvey Dam, Western Australia

12.

Mont Saint-Michel puddle mirrored

13.

Braving the Weather

14.

Oh oooooh!

15.

Vestrahorn Islande

16.

Aurora borealis

17.

Solitude

18.

Hallstatt Residential

19.

Lion City

20.

flow (Explored)

Rating: 4.3/5. From 23 votes.
Please wait...