6χρονος… πιλότος εντυπωσιάζει με τις γνώσεις του!

Τα παιδιά λένε πολλές φορές τα πιο παράξενα πράγματα και συχνά είναι εκπληκτικά παραδείγματα ειδικών γνώσεων. Νωρίτερα φέτος, ο 5χρονος Adam Mohammad Amer έδειξε τις εκπληκτικές του γνώσεις στα αεροπλάνα, εντυπωσιάζοντας τους πιλότους και το πλήρωμα της πτήσης των αερογραμμών Etihad Airways από το Μαρόκο στο Αμπού Ντάμπι. Ήξερε τα πάντα, από τους ελέγχους και τα κουμπιά μέχρι πώς να χρησιμοποιήσει τι – και όλα αυτά τα έμαθε από βίντεο του YouTube.

perierga.gr - 6χρονος... πιλότος εντυπωσιάζει με τις γνώσεις του!

Ο πιλότος Samer Yakhlef κινηματογράφισε τον μικρό να επιδεικνύει το πάθος του για τα αεροπλάνα. Η Etihad Airways εκτίμησε την ιδιοφυΐα του παιδιού και αποφάσισε ότι ήρθε η ώρα να ζήσει το όνειρό του αν και τόσο μικρός σε ηλικία. perierga.gr - 6χρονος... πιλότος εντυπωσιάζει με τις γνώσεις του!

Κάλεσαν τον Adam στο Εκπαιδευτικό Κέντρο Etihad Airways, όπου συμμετείχε σε εκπαιδευτική πτήση για μια μέρα – η αεροπορική εταιρεία του έφτιαξε ακόμη και στολή.Στον θάλαμο προσομοίωσης, ο 6χρονος έκανε τα πάντα ακριβώς με τον ίδιο τρόπο, σαν να πετούσε ένα πραγματικό Airbus A380. Ο ενθουσιασμός του ήταν μεγάλος, ενώ κατάφερε να «προσγειώσει» με ασφάλεια το αεροσκάφος στο αεροδρόμιο του Αμπού Ντάμπι. 

Rating: 5.0/5. From 3 votes.
Please wait...