Της μόδας στο Χόλιγουντ τα «δωμάτια ροχαλητού»!

perierga.gr - Της μόδας στο Χόλιγουντ τα «δωμάτια ροχαλητού»!

Μετά το πυρηνικό καταφύγιο και το δωμάτιο πανικού, η νέα μόδα στο Χόλιγουντ είναι το «δωμάτιο ροχαλητού» – το «snoratorium», όπως το αποκαλούν κάνοντας λογοπαίγνιο με τις λέξεις snore (ροχαλητό) και sanatorium (σανατόριο). Πρόκειται για ένα ηχομονωμένο υπνοδωμάτιο με ρυθμιζόμενη ατμόσφαιρα, στο οποίο όσοι και όσες ροχαλίζουν μπορούν να βρίσκουν καταφύγιο από μη ανεκτικές/ούς συζύγους. Ο Τομ Κρουζ είναι από τους πρώτους που το χρησιμοποίησε αλλά και αυτός που το δημιούργησε στο πίσω μέρος της έπαυλής του.

perierga.gr - Της μόδας στο Χόλιγουντ τα «δωμάτια ροχαλητού»!

Ανάμεσα στους διάσημους που είναι γνωστοί για το βροντώδες ροχαλητό τους περιλαμβάνονται ο Ουίνστον Τσόρτσιλ, η Ελίζαμπεθ Τέιλορ και ο Γιόχαν Μπραμς, ο οποίος λέγεται πως ροχαλίζοντας μπορούσε να «πνίξει» μια ολόκληρη ορχήστρα. Από τις σύγχρονες διασημότητες, η Τζούλια Ρόμπερτς έχει παραδεχθεί πως ροχαλίζει πού και πού, ενώ η Κόρτνεϊ Κοξ της τηλεοπτικής σειράς «Τα φιλαράκια» έχει πει ότι ο Ντέιβιντ Αρκέτ, ο πρώην σύζυγός της, «τράνταζε τοίχους» με το ροχαλητό του.

Το τέλειο snoratorium πρέπει να είναι μικρό, άνετο και να έχει διπλό κρεβάτι ώστε να ενθαρρύνονται ευκαιριακές επισκέψεις της συζύγου. Πολλές διασημότητες μετατρέπουν έναν ξενώνα της κατοικίας τους σε δωμάτιο ροχαλητού. «Όσοι έχουν το χώρο, θέλουν ένα», λέει ο Πιέρ Στους, από τους κορυφαίους μεσίτες ακινήτων στο Χόλιγουντ.

Rating: 4.8/5. From 3 votes.
Please wait...