Σουηδός ισχυρίζεται πως το βιβλίο του… κοιμίζει τα παιδιά!

Perierga.gr - Σουηδός ισχυρίζεται πως το βιβλίο του... κοιμίζει τα παιδιά!

Ο Σουηδός συγγραφέας, Carl Johan Forssen Ehrlin ισχυρίζεται πως έγραψε ένα παιδικό παραμύθι που κάνει τα παιδιά να κοιμηθούν αρκετά εύκολα. Ο τίτλος του βιβλίου του είναι χαρακτηριστικός: «Ο λαγός που θέλει να κοιμηθεί» και βρίσκεται στην κορυφή του βρετανικού Amazon και στο Νο 5 του αμερικανικού.

Ο συγγραφέας ισχυρίζεται πως ξόδεψε πολλά χρόνια, ώστε να αναπτύξει τεχνικές που βοηθούν τα παιδιά να χαλαρώσουν. «Πέρασαν τρεισήμισι χρόνια για τελειοποιήσω την ιστορία μου, χρησιμοποιώντας όλες τις τεχνικές με τον κατάλληλο τρόπο», λέει ίδιος στην Telegraph. Πάντως το παραμύθι δεν φαίνεται να διαφέρει από τα υπόλοιπα στον τρόπο γραφής.

Perierga.gr - Σουηδός ισχυρίζεται πως το βιβλίο του... κοιμίζει τα παιδιά!

Εκατοντάδες γονείς, σε online κριτικές τους, έκαναν λόγο για ένα πραγματικό εργαλείο στα χέρια τους προκοιμένου να κοιμηθεί το παιδί τους. «Ο μεγαλύτερος μου γιος αποκοιμήθηκε στις πρώτες τρεις σελίδες, ενώ ο μικρότερος, που είναι και πιο άτακτος στην τελευταία πρόταση του βιβλίου. Σας ευχαριστώ», σημειώνει η Lizzy Mellor.

Ενας μπαμπάς ανέφερε πως έβαλαν να ακούσουν το παραμύθι στο αυτοκίνητο και τόσο εκείνος και ο γιος του αποκοιμήθηκαν σε αυτό και τράκαραν!!!

Ωστόσο, παρά τα θετικά σχόλια, το Amazon.co.uk δίνει μόλις ένα αστέρι στο βιβλίο, ενώ αρκετοί είναι οι γονείς που ισχυρίζονται πως δεν δούλεψε καθόλου.

Rating: 2.0/5. From 3 votes.
Please wait...