Πίστεψαν ότι ο Σπίλμπεργκ είναι κυνηγός δεινοσαύρων!

Perierga.gr - Πίστεψαν ότι ο Σπίλμπεργκ είναι κυνηγός δεινοσαύρων!

Μια φωτογραφία του Steven Spielberg που ποζάρει δίπλα σε ένα νεκρό δεινόσαυρο έγινε viral στο Facebook, καθώς πολλοί χρήστες άρχισαν να κατακρίνουν το «σφαγέα» κυνηγό!

Perierga.gr - Πίστεψαν ότι ο Σπίλμπεργκ είναι κυνηγός δεινοσαύρων!

Θέλοντας να αστειευτεί, ο χρήστης Jay Branscomb ανέβασε στο προφίλ του τη φωτογραφία του Σπίλμπεργκ, γράφοντας από κάτω: «Αηδιαστική φωτογραφία κυνηγού ποζάρει χαρούμενος δίπλα σε έναν Τρικεράτοπα που έχει μόλις σφαγιαστεί. Σας παρακαλώ μοιραστείτε αυτή τη φωτογραφία, ώστε ο κόσμος να αναγνωρίσει και να ντροπιάσει αυτόν τον αηδιαστικό άνδρα».

Όσο κι αν φαίνεται προφανές πολλοί χρήστες δεν κατάλαβαν το αστείο.

«Μόλις έκανα report σε αυτή την εικόνα. Ελπίζω να ενωθείτε μαζί μου και να σταματήσουμε αυτούς τους δειλούς» έγραψε ένας χρήστης.

«Αηδιαστικό! Πάω στοίχημα ότι κράτησε μόνο τα κέρατα» έγραψε ένας άλλος.

Το καλύτερο σημείο είναι όταν ένας χρήστης σχολιάζει ότι «Είναι ο Steven Spielberg, σκηνοθέτης του Jurassic Park» για να απαντήσει ο επόμενος πώς «Δε με νοιάζει ποιος είναι. Δεν έπρεπε να σκοτώσει το ζώο»!

Perierga.gr - Πίστεψαν ότι ο Σπίλμπεργκ είναι κυνηγός δεινοσαύρων!

Ο Branscomb ανέβασε τη φωτογραφία, λίγες ημέρες μετά την απόφαση του Facebook να διαγράψει φωτογραφίες από την ιστοσελίδα μιας 19χρονης μαζορέτας από το Τέξας, όπου την έδειχνε να ποζάρει δίπλα σε άγρια ζώα που είχε σκοτώσει στη διάρκεια ενός σαφάρι στην Ζιμπάμπουε.

Rating: 5.0/5. From 3 votes.
Please wait...