Ζητείται «εξερευνητής» να κάνει επί πληρωμή το γύρο του κόσμου

Η ελβετική αεροπορική εταιρεία Swiss Airlines προτίθεται να προσλάβει έναν…. ταξιδιώτη που θα κάνει το γύρο του κόσμου επί πληρωμή για έξι μήνες προκειμένου να επιθεωρήσει τις υπηρεσίες που παρέχει η εταιρεία και να αφηγηθεί τις περιπέτειές του στον δικτυακό της τόπο.

Η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για την ονειρεμένη θέση εργασίας ξεκίνησε τη Δευτέρα και «κλείνει» το μεσημέρι της 28ης Μαΐου. Ο τυχερός που θα επιλεγεί μεταξύ όλων των υποψηφίων θα ανακοινωθεί τον Ιούλιο.

The SWISS Explorer

Η αγγελία που δημοσίευσε η εταιρεία απευθύνεται σε «δημιουργικούς ανθρώπους, που έχουν πάθος με τα ταξίδια, τις ανακαλύψεις και τους νεωτερισμούς».

Ο «τουρίστας» θα πρέπει να είναι Ελβετός ή υπήκοος χώρας-μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης και να έχει συμπληρώσει τα 18.

Ο «Εξερευνητής της Swiss», όπως θα είναι ο επίσημος τίτλος του, θα πιάσει δουλειά το φθινόπωρο.

Για έξι μήνες θα γυρίζει τον κόσμο, θα δημοσιεύει τις εντυπώσεις του και θα παρέχει συμβουλές για τους άλλους ταξιδιώτες στο δικτυακό τόπο της εταιρείας.

Μέρος της αποστολής του, μεταξύ άλλων, είναι να ελέγξει κατά πόσον είναι ακριβείς οι συμβουλές που δίνει η εταιρεία και να προσθέσει τις δικές του.

Στη σύμβαση που θα υπογράψει διευκρινίζεται ότι θα παραμένει 2-3 ημέρες, κατά μέσο όρο, σε καθέναν από τους 20-26 προορισμούς που θα επιλέξει η Swiss.

Εκτός από τον μισθό που θα καταβάλει στον «Εξερευνητή» η εταιρεία -το ποσό είναι υπό διαπραγμάτευση- θα του πληρώσει επίσης όλα τα έξοδα των ταξιδιών του.

<iframe width=»600″ height=»338″ src=»//www.youtube.com/embed/mDh8mUOt3yk?rel=0″ frameborder=»0″ allowfullscreen></iframe>

Rating: 5.0/5. From 2 votes.
Please wait...