Η θλιβερή ιστορία πίσω από τις… απίθανες φωτογραφίες βατράχων!

Μα τέτοια εκπληκτική και σπάνια πόζα ενός πανέμορφου πολύχρωμου βατράχου! Τι τυχερός φωτογράφος, σκέφτεται ο κάθε θεατής! Και η αλήθεια είναι πως οι εν λόγω φωτογραφίες βατράχων κάνουν το γύρο του διαδικτύου, σε διάφορες πόζες και στάσεις που προκαλούν! Κι όμως τα βατραχάκια ούτε ποζάρουν κατ’ αυτό τον τρόπο στο φακό, ούτε κρατάνε τα φύλλα των δέντρων σαν ομπρέλες για να προστατευτούν από την ξαφνική βροχή… Ούτε βέβαια ο φωτογράφος ήταν τόσο τυχερός που τα απαθανάτισε στον κήπο του σπιτιού του! Όλα είναι «φτιαχτά» και σκηνοθετημένα!

perierga.gr - Η θλιβερή ιστορία πίσω από τις... απίθανες φωτογραφίες των βατράχων!

Ο Ινδονήσιος φωτογράφος Jenn Wei αποκαλύπτει πως τα εν λόγω βατραχάκια είναι αγαπημένα κατοικίδια στην Κεντρική Ασία και έτσι κάποιοι εκμεταλλεύονται την ομορφιά τους, βγάζοντας στημένες φωτογραφίες. Το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να χρησιμοποιήσουν λίγη πετονιά για να στερώσουν για μερκά λεπτά τα βατραχάκια στη θέση που επιθυμούν. Και μετά από το τέλειο κλικ, οι πόζες συνεχίζονται. Σειρά έχει τέλος η επεξεργασία των εικόνων όπου τα νήματα χάνονται από τη φωτογραφία ως διά μαγείας μέσω Photoshop.

perierga.gr - Η θλιβερή ιστορία πίσω από τις... απίθανες φωτογραφίες των βατράχων!

Όσο για την εικόνα με την ομπρέλα-φύλλο ο φωτογράφος εξηγεί: «Τα βατράχια λατρεύουν τη βροχή. Για ποιο λόγο θα κρατούσαν ομπρέλα για να προστατευτούν; Επίσης είναι πολύ ομοιόμορφη η πτώση της βροχής. Γιατί; Μα προέρχεται από ποτιστήρι. Και το σημαντικότερο, ο βάτραχος δεν είναι σε τόσο καλή κατάσταση, με κόκκινους μώλωπες στα πόδια»…

perierga.gr - Η θλιβερή ιστορία πίσω από τις... απίθανες φωτογραφίες των βατράχων!

Rating: 3.1/5. From 13 votes.
Please wait...