Ο δάσκαλος είναι λεβεντιά!

perierga.gr - Ο δασκαλάκος ήταν λεβεντιά!

Εθνικός ήρωας έχει γίνει στο Ιράν ο δάσκαλος Αλί Μοχαμαντιάν, ο οποίος συμπαραστάθηκε σε έναν άρρωστο μαθητή του ξυρίζοντας το κεφάλι του. Στόχος του ήταν να δώσει ένα τέλος στους χλευασμούς των μαθητών του προς τον 8χρονο Μαχάν Ραχίμι, ο οποίος έχει χάσει τα μαλλιά του εξαιτίας μιας σπάνιας ασθένειας.

Ο Mohammadian παρατήρησε ότι ο μαθητής έπεφτε θύμα εκφοβισμού, ενώ γίνονταν και αποδέκτης χλευαστικών σχολίων. Έτσι αποφάσισε να ξυρίσει και ο ίδιος τα μαλλιά του.

Κατόπιν ανέβασε μια φωτογραφία στο Facebook, με τον ίδιο να στέκεται δίπλα στον 8χρονο μαθητή, γράφοντας πως «Τα κεφάλια μας είναι ευαίσθητα στα μαλλιά».

perierga.gr - Ο δάσκαλος είναι λεβεντιά!

Σε λίγες ώρες εκατοντάδες Ιρανοί είχαν δει και μοιραστεί τη φωτογραφία. «Όταν μπήκα στο Facebook την επόμενη μέρα, δεν μπορούσα να πιστέψω τον αριθμό των ανθρώπων που είχαν κάνει “Like” και “Share” τη φωτογραφία», δήλωσε ο δάσκαλος μιλώντας στον Guardian.

Σύντομα όλη η τάξη έκανε το ίδιο και έτσι η παρενόχληση του μαθητή σταμάτησε.

Ο δάσκαλος δέχθηκε τα συγχαρητήρια του ιρανού προέδρου Χασάν Ροχανί, ενώ η κυβέρνηση ενίσχυσε οικονομικά την οικογένεια του παιδιού για την αντιμετώπιση της ασθένειάς του.

perierga.gr - Ο δάσκαλος είναι λεβεντιά!

perierga.gr - Ο δάσκαλος είναι λεβεντιά!

Rating: 5.0/5. From 8 votes.
Please wait...