Τρελά χάμστερ στον… «γύρο του θανάτου»!

Perierga.gr - Τρελά χάμστερ στον... "γύρο του θανάτου"!

Perierga.gr - Τρελά χάμστερ στον... "γύρο του θανάτου"!Τι γίνεται όταν δύο χάμστερ αποφασίζουν να ανεβάσουν την αδρεναλίνη τους στα ύψη;

Η απάντηση είναι, πανικός στο διαδίκτυο και ένα βίντεο που σε κάνει να το βλέπεις ξανά και ξανά. Πάνω από 2 εκατομμύρια άνθρωποι έχουν δει το συγκεκριμένο βίντεο που «ανέβασε» ο ιδιοκτήτης των συμπαθητικών τρωκτικών, ράτσας Roborovski.

Τα πλάνα τραβήχτηκαν σε Pet Shop όπου φιλοξενούνται τα χάμστερ μέχρι να βρεθεί ο επόμενος ιδιοκτήτης τους. Τα δύο μικρά ποντίκια, κατάφεραν να τραβήξουν όλα τα φώτα της δημοσιότητας και τα βλέμματα των πελατών του μαγαζιού, πάνω τους.

Ο τροχός που αποτελεί το αγαπημένο τους παιχνίδι, πήρε κυριολεκτικά «φωτιά».

Τα Roborovski (Roborovski Phodopus), είναι τα μικρότερα χάμστερ που υπάρχουν και τα πιο γρήγορα. Για την ακρίβεια, το μέγεθος τους φτάνει στο μέγεθος ενός αντίχειρα.

Είναι μάλιστα και εκείνα που ζουν περισσότερο από κάθε άλλο ποντίκι, φτάνοντας συνήθως τα 3,5 χρόνια ζωής. Τα λεγόμενα και «νανάκια» χάμστερ, έχουν έμφυτη τάση για γυμναστική και παιχνίδι, κάτι που αποδεικνύεται άλλωστε περίτρανα και στο βίντεο.

πηγή: news247.gr

Rating: 4.8/5. From 6 votes.
Please wait...