Ο μεγαλύτερος χιονοπόλεμος στον κόσμο!

perierga.gr - Δείτε τον μεγαλύτερο χιονοπόλεμο στον κόσμο!

perierga.gr - Ο μεγαλύτερος χιονοπόλεμος στον κόσμο!Πραγματικός χαμός επικράτησε στη πόλη του Σιάτλ στις ΗΠΑ πριν από μερικές μέρες όταν διοργανώθηκε η μεγαλύτερη «μάχη» στη σύγχρονη ιστορία της πόλης με περίπου έξι χιλιάδες συμμετέχοντες και αρκετούς τόνους χιόνι. Η πόλη κατέχει πλέον το ρεκόρ Γκίνες για τον μεγαλύτερο χιονοπόλεμο παίρνοντας τον τίτλο από μια πόλη της Νότιας Κορέας.

Χρειάστηκαν πάνω από τρεις μήνες προεργασίας με τα μάτια της κριτικής επιτροπής του Ιδρύματος Γκίνες στραμμένα στη μεγάλη μάχη, καθώς τηρήθηκαν όλα τα στάνταρ που απαιτεί η επιτροπή, ενώ όσοι από τους έξι χιλιάδες συμμετέχοντας δεν πέταγαν χιονόμπαλες κατά τη διάρκεια της μάχης διάρκειας ενάμισι λεπτού αυτομάτως αφαιρούνταν από την συνολική καταμέτρηση.

Την ιδέα για το πόλεμο είχε ο Νιλ Μπέρκβιστ, ο οποίος δήλωσε ότι επιθυμούσε να οργανώσει έναν αγώνα για να συγκεντρώσει χρήματα για τα παιδιά ενθυμούμενος ακριβώς το πώς είναι να νιώθεις παιδί. Για την ιστορία συγκεντρώθηκαν περίπου 50.000 δολάρια που θα διατεθούν σε ιδρύματα για την προστασία μικρών παιδιών, με παράλληλα κέρδη ένα ρεκόρ Γκίνες αλλά και πολλή πλάκα όπως θα δείτε στο βίντεο.

πηγή: iefimerida.gr

Rating: 2.8/5. From 2 votes.
Please wait...