Η ρετρό πλευρά του Hi-tech!

perierga.gr - Η ρετρό πλευρά του Hi-tech!

Ο Austin Yang, product και industrial manager, αποφάσισε να προσθέσει στην τεχνολογία στοιχεία του παρελθόντος, με σκοπό να μάθει τους νεότερους τι υπήρχε πριν γεννηθούν αλλά και να την κάνει πιο οικεία στους γηραιότερους. Το αποτέλεσμα ήταν δύο αμφιλεγόμενα για την χρησιμότητα τους μεν, αλλά πολύ ενδιαφέροντα δε, projects.

perierga.gr - Η ρετρό πλευρά του Hi-tech!

Γνωρίστε λοιπόν την iTypewriter. Τα πλήκτρα μιας γραφομηχανής αντιστοιχούν στα πλήκτρα ενός iPad, η οποία λειτουργεί με τον παλιό παραδοσιακό τρόπο, μόνο που για χαρτί έχετε το tablet σας. Σύμφωνα με το δημιουργό, η πρωτότυπη γραφομηχανή ικανοποιεί τόσο τους… σύγχρονους λάτρεις της παράδοσης, όσο και τους ηλικιωμένους που εξοικειώνονται καλύτερα με την εξέλιξη της τεχνολογίας.

perierga.gr - Η ρετρό πλευρά του Hi-tech!

Το δεύτερο είναι το iTurntable. Δηλαδή ένα i-Phone ενσωματωμένο στο παλιό αγαπημένο μας πικάπ! Στην πραγματικότητα είναι ένα i-Phone dock με ρετρό αισθητική και λειτουργίες. Για να παίζει η μουσική πρέπει να γυρνάει, ενεργοποιώντας και απενεργοποιώντας τη λειτουργία από το διακόπτη, ενώ ο κλασικός βραχίονας του πικάπα χρησιμεύει ως… τηλεκοντρόλ για να αλλάζετε τραγούδια. Πάρτε μια γεύση…

πηγή: jenny.gr

Rating: 2.5/5. From 5 votes.
Please wait...