Το πληκτρολόγιο κάτω από τη βρύση!

perierga.gr - Το πληκτρολόγιο κάτω από τη βρύση!

Η σωτήρια λύση για τους αδέξιους που αναποδογυρίζουν συχνά τον καφέ στο γραφείο τους ή για όσους ανησυχούν για τη βρωμιά και τα βακτήρια που καραδοκούν κάτω από τα δάχτυλά τους έρχεται από τη Logitech. Το καινούργιο πληκτρολόγιο της γνωστής εταιρείας Logitech Washable Keyboard K310 πλένεται στο χέρι: μπορείτε όχι μόνο να το βάλετε κάτω από τη βρύση αλλά και να το βυθίσετε στο νερό, εξασφαλίζοντας καθαριότητα σε βάθος.

perierga.gr - Το πληκτρολόγιο κάτω από τη βρύση!

«Όλοι μας έχουμε ζήσει αυτή τη στιγμή αφηρημάδας, που ακολουθείται από πανικό, όταν ένα φλιτζάνι καφέ ή ένα αναψυκτικό χύνεται στο πληκτρολόγιό μας» δήλωσε η Σοφί Λε Γκεν, διευθύντρια του τομέα πληκτρολογίων και ποντικιών της Logitech, παρουσιάζοντας το νέο προϊόν. «Επειδή η ζωή έχει τα ατυχήματά της, όσο προσεκτικός και αν είναι κανείς, η Logitech σχεδίασε το Washable Keyboard K310».

perierga.gr - Το πληκτρολόγιο κάτω από τη βρύση!

Το Κ310 διαθέτει ειδικό «στεγανό» σχεδιασμό ώστε να μπορείτε να το πλύνετε στο νεροχύτη σαν ένα οποιοδήποτε μη ηλεκτρικό σκεύος. Η εταιρεία διαβεβαιώνει ότι μπορείτε ακόμη και να το βυθίσετε στο νερό, σε βάθος έως και 28 εκατοστών (δεν διευκρινίζεται αν επιτρέπεται το… μούλιασμα). Επίσης, όπως προσθέτει, χάρη στις ειδικά μελετημένες οπές στραγγίσματος που διαθέτει στεγνώνει εύκολα έτσι ώστε να είναι γρήγορα και πάλι έτοιμο προς χρήση.

perierga.gr - Το πληκτρολόγιο κάτω από τη βρύση!

πηγή: tovima.gr

Rating: 4.4/5. From 6 votes.
Please wait...