Δρόμος μετ’ εμποδίων με… βατραχοπέδιλα!

perierga.gr - Δρόμος μετ' εμποδίων με... βατραχοπέδιλα!

Η συμμετοχή σε αθλητικές δραστηριότητες είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ενισχύσει κάποιος την υγεία του. Μετά από πρόσφατες έρευνες που δείχνουν ότι η αδράνεια σκοτώνει και ότι οι άνθρωποι που κάθονται… στον καναπέ πολλές ώρες την ημέρα χάνουν άλλα τόσα χρόνια από τη ζωή τους, νομίζω είναι η κατάλληλη στιγμή για να σκεφτούμε κάποια φυσική δραστηριότητα.

perierga.gr - Δρόμος μετ' εμποδίων με... βατραχοπέδιλα!

Και επειδή σε πολλούς από εμάς δεν ταιριάζουν τα παραδοσιακά αθλήματα, ο κ. Christopher Irmscher από τη Γερμανία μπορεί να αποδειχτεί το κατάλληλο πρόσωπο που θα μας βοηθήσει να ασχοληθούμε με κάτι… διαφορετικό! Πρωταθλητής και ρέκορντμαν ο ίδιος, μπορεί να μην εμφανιστεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου τον Αύγουστο, όμως κατέχει ένα πρωτότυπο ρεκόρ, για το οποίο είναι πολύ υπερήφανος.

perierga.gr - Δρόμος μετ' εμποδίων με... βατραχοπέδιλα!

Ο Γερμανός αθλητής φοράει τα… βατραχοπέδιλά του και τρέχει 100 μέτρα εμπόδια, κάνοντας τον καλύτερο χρόνο -μόλις 14,82 δευτερόλεπτα, λαμβάνοντας επάξια μια θέση στο Βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες. «Ήθελα να κάνω κάτι διαφορετικό από τα συνηθισμένα. Η ενασχόλησή μου με τις καταδύσεις μού έδωσε την ιδέα να τρέξω με βατραχοπέδιλα. Όχι, όμως, απλό αγώνα ταχύτητας, αλλά δρόμο μετ’ εμποδίων. Πρόσφατα στην Κολονία κατέρριψα το προηγούμενο δικό μου ρεκόρ και είμαι πολύ υπερήφανος γι’ αυτό», δήλωσε ο Christopher μετά το ρεκόρ.

Rating: 2.2/5. From 3 votes.
Please wait...