Το ακριβότερο… μίνι κέικ στον κόσμο!

perierga.gr - Το ακριβότερο... μίνι κέικ στον κόσμο!

Το κατάστημα «Bloomsbury Cupcakes» στο Ντουμπάι παρασκευάζει τα πιο νόστιμα cupcakes στην πόλη και τώρα το ακριβότερο μίνι κέικ σε ολόκληρο τον κόσμο. Το περίφημο  «Golden delicious» έκανε πρόσφατα την εμφάνισή του στις προθήκες του καταστήματος και έκλεψε τις εντυπώσεις. Ο λόγος; Δεν είναι ένα συνηθισμένο cupcake αλλά μια από τις πιο ακριβές λιχουδιές, εξ ολοκλήρου παρασκευασμένο από την καλύτερη σοκολάτα, με επικάλυψη βρώσιμων φύλλων χρυσού πολλών καρατίων – 23 για την ακρίβεια!

perierga.gr - Το ακριβότερο... μίνι κέικ στον κόσμο!

Πιο συγκεκριμένα, παρασκευάζεται από πέντε σπάνια υλικά από διάφορα σημεία του πλανήτη: βιολογικό αλεύρι από το Ηνωμένο Βασίλειο, οργανικό βούτυρο Rachel, κακάο Premium Amedei Porcelena από την Ιταλία, βανίλια υψηλής ποιότητας κι όλα αυτά κλεισμένα μέσα σε φύλλα χρυσού! Μια γλυκιά λύση για όσους η μεγάλη τους αγάπη για τα cupcakes ξεπερνά κατά πολύ τη λογική!

perierga.gr - Το ακριβότερο... μίνι κέικ στον κόσμο!

«Κατά καιρούς πολλοί έχουν παρασκευάσει πανάκριβα επιδόρπια αλλά κάποια συστατικά τους δεν είναι βρώσιμα, όπως, για παράδειγμα, τα διαμάντια που συνηθίζουν να χρησιμοποιούν για τη διακόσμηση. Εμείς παρουσιάζουμε το πρώτο εξ ολοκλήρου βρώσιμο ακριβότερο γλυκό στον κόσμο!», επισημαίνει ο Shafeena Yusuff Ali, ιδιοκτήτης του καταστήματος. Κι αν οι περισσότεροι θεωρήσουν τη δημιουργία του ως «άχρηστη» ή «υπερβολική πολυτέλεια», το σίγουρο είναι πως θα εκπλαγούν -και με το παραπάνω- όταν ακούσουν και την τιμή του: 645 λίρες για δυο μπουκιές το πολύ!

Rating: 1.6/5. From 4 votes.
Please wait...