Παίζοντας μπόουλινγκ… μέσα στη μπάλα!

perierga.gr - Ανθρώπινη... μπάλα του μπόουλινγκ!

Δεν νομίζω ότι χρειάζεται καν να περιγράψω τι ακριβώς κάνει ένας παίκτης στο μπόουλινγκ πέραν του βασικού, που δεν είναι άλλο από ένα strike – να ρίξει, δηλαδή, όλες τις κορίνες με μία μόνο βολή της μπάλας. Κι αν αυτό μοιάζει να είναι μια εύκολη υπόθεση, σκεφτείτε τι γίνεται όταν η μπάλα είναι… ανθρώπινη. Μάλιστα, καλά διαβάσατε! Μπόουλινγκ με «ανθρώπινη» μπάλα ή καλύτερα με μπάλα την κίνηση και την ταχύτητα της οποίας καθορίζει ένας άνθρωπος που βρίσκεται στο εσωτερικό της.

perierga.gr - Ανθρώπινη... μπάλα του μπόουλινγκ!

Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για ένα νέο είδος μπόουλινγκ, λίγο πιο… ανθρώπινο. Το «φουσκωτό μπόουλινγκ», όπως ονομάζεται, προκαλεί τους παίκτες να λειτουργήσουν οι ίδιοι… σαν μπάλα, μπαίνοντας μέσα σε μια πλαστική,στρογγυλή κατασκευή, προσπαθώντας να ρίξουν όλες τις κορίνες που βρίσκονται σε μικρή απόσταση απέναντί τους. Κι αν ανομίζετε ότι είναι εύκολο, οι δημιουργοί του πρωτότυπου αυτού παιχνιδιού έχουν άλλη άποψη.

perierga.gr - Ανθρώπινη... μπάλα του μπόουλινγκ!

Ο παίκτης όχι μόνο πρέπει να σπρώξει την μπάλα και να τρέξει όσο πιο γρήγορα μπορεί, αλλά οφείλει να αναπτύξει και τέτοια δυναμική ταχύτητας για να αποφύγει το δυνατό αέρα από τους ανεμιστήρες που υπάρχουν δεξιά και αριστερά στο διάδρομο, ο οποίος τούς δυσκολεύει και τους κάνει να παρεκκλίνουν από την πορεία τους. Ο χρόνος του παιχνιδιού είναι συγκεκριμένος και ο σκοπός, βέβαια, δεν είναι άλλος από το να πετύχει ο παίκτης να ρίξει κάτω όλες τις κορίνες. Λίγοι, όμως, τα καταφέρνουν, κι αυτό μετά από πολλές επαναλήψεις…

perierga.gr - Ανθρώπινη... μπάλα του μπόουλινγκ!

Rating: 3.5/5. From 3 votes.
Please wait...