Ένα «δωμάτιο» με την… καλύτερη θέα στον κόσμο!

perierga.gr - Δωμάτιο με... θέα!

Ο Stefan Glowacz αναρριχάται σε απότομα βράχια και είναι ένας από τους πλέον επιτυχημένους αλπινιστές στον κόσμο. Από μικρή ηλικία οι γονείς του ενέπνευσαν στον Stefan τη μεγάλη τους αγάπη για τα βουνά και την αναρρίχηση, με αποτέλεσμα ο ίδιος να τα θεωρεί πλέον… σπίτι του.

perierga.gr - Δωμάτιο με... θέα!

«Από μικρός ανέβαινα στους βράχους και σκαρφάλωνα σε απότομα υψώματα. Οι κορυφές έγιναν το σπίτι μου και απομακρυνόμουν όλο και περισσότερο από το… έδαφος. Ανακάλυπτα νέες προκλήσεις και πήγαινα προς τα εκεί…», περιγράφει ο Stefan.

perierga.gr - Δωμάτιο με... θέα!

Η ελεύθερη αναρρίχηση είναι στο αίμα του και έτσι πολύ συχνά βρίσκεται στα πιο απίθανα σημεία, όπου, μάλιστα, στήνει τη σκηνή του και απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης και ξεκούρασης, ενώ η θέα κάτω απλώς κόβει την ανάσα.

perierga.gr - Δωμάτιο με... θέα!

Μερικές από τις φωτογραφίες του, μάλιστα, κάνουν το γύρο του Διαδικτύου, παρουσιάζοντας τον ίδιο να κοιμάται στην άκρη ενός βράχου, σε ένα «δωμάτιο» με την καλύτερη θέα στον κόσμο. «Στο North Pillar του Acopan Tepui στη Venezuela η ανατολή και η δύση του ηλίου ήταν εξαιρετικές…», λέει ο Stefan, σχολιάζοντας τις εικόνες.

perierga.gr - Δωμάτιο με... θέα!

Rating: 4.3/5. From 11 votes.
Please wait...