Άγνωστη παρέλασε με την αντιπροσωπεία της Ινδίας!

Perierga.gr - Άγνωστη παρέλασε με την αντιπροσωπεία της Ινδίας!

Έξω φρενών είναι οι Ινδοί με τους Βρετανούς που όπως φαίνεται πιάστηκαν στον ύπνο κατά την τελετή έναρξης αφού μια άσχετη γυναίκα παρέλασε μαζί με τους αθλητές της Ινδίας.

Ήδη η Ινδία έχει καταθέσει επίσημη διαμαρτυρία στους διοργανωτές των Ολυμπιακών Αγώνων λόγω της παρουσίας άγνωστης γυναίκας ανάμεσα στους αθλητές της κατά τη διάρκεια της παρέλασης στην τελετή έναρξης.

Η γυναίκα -ντυμένη με κόκκινο μπλουζάκι και μπλε παντελόνι- παρέλασε δίπλα στο σημαιοφόρο της Ινδίας παρόλο που δεν αποτελούσε μέρος της Ολυμπιακής Αποστολής της χώρας και χωρίς να φέρει κανένα διακριτικό γνώρισμα των διοργανωτών.

Perierga.gr - Άγνωστη παρέλασε με την αντιπροσωπεία της Ινδίας!

Άλλωστε όπως είπε και ο πρόεδρος της αποστολής της Ινδίας έπρεπε οι Βρετανοί να το είχαν καταλάβει ότι η γυναίκα ήταν άσχετη αφού δεν φορούσε τις στολές που είχαν οι υπόλοιποι αθλητές.

Αυτό σύμφωνα με τα ξένα ΜΜΕ δείχνει ότι το βρετανικό σύστημα ασφαλείας από κάπου μπάζει και ότι στην θέση της γυναίκας αυτής θα μπορούσε να ήταν ένας τρομοκράτης που θα προκαλούσε πανικό και τρόμο στην τελετή έναρξης των ολυμπιακών αγώνων.

Πάντως η συγκεκριμένη γυναίκα μόνο τρομοκράτης δεν ήταν. Ίσως να ήθελε και αυτή λίγα λεπτά διασημότητας!

πηγή: newsit.gr

Rating: 5.0/5. From 5 votes.
Please wait...