«Γιατι το κοτόπουλο πέρασε το δρόμο»;

perierga.gr - "Γιατί το κοτόπουλο πέρασε το δρόμο;"

perierga.gr - "Γιατί το κοτόπουλο πέρασε το δρόμο;"Διάφοροι άνθρωποι κλήθηκαν να απαντήσουν στο εξής απλό ερώτημα: «Γιατί το κοτόπουλο πέρασε το δρόμο;». Ο καθένας δίνει μια ξεχωριστή απάντηση, σύμφωνα με την εμπειρία και τον τρόπο που βλέπει τα πράγματα. Και το σημαντικότερο; Το επάγγελμά του επηρεάζει κατά πολύ την άποψή του περί του… ανήσυχου κοτόπουλου! Από τον Πλάτωνα και τον Αριστοτέλη μέχρι τον Μάρτιν Λούθερ Κινγκ, τον Γκαγκάριν και τον Μπιλ Γκέιτς, όλοι έχουν μια… σοφή απάντηση να δώσουν! Άλλωστε ένας φιλόσοφος, ένας τεχνοκράτης αλλά και ένας πολιτικός μπορούν να δώσουν μια πειστική απάντηση… Διαβάστε και θα καταλάβετε.

Πλάτωνας
Για το καλό του! Στην άλλη πλευρά βρίσκεται η αλήθεια.

Καρτέσιος
Για να πάει στην απέναντι πλευρά.

Γαλιλαίος
Κι όμως, τον διέσχισε…

Αριστοτέλης
Είναι στη φύση του κοτόπουλου να διασχίζει τους δρόμους.

Κάρολος Μαρξ
Ήταν ιστορικά αναπόφευκτο.

Δαρβίνος
Τα κοτόπουλα, στο πέρασμα των αιώνων, επιλέχτηκαν από τη φύση με τέτοιο τρόπο ώστε να είναι σήμερα γενετικώς ικανά να διασχίζουν δρόμους.

Μακιαβέλι
Ο σκοπός που είχε το κοτόπουλο για να περάσει το δρόμο αγιάζει τα μέσα – όποια κι αν είναι αυτά.

Φρόιντ
Το γεγονός ότι ασχολείστε με το εάν το κοτόπουλο διέσχισε το δρόμο αποδεικνύει ότι διακατέχεστε από σύνδρομα ανασφάλειας και ότι η σεξουαλικότητά σας είναι αφόρητα καταπιεσμένη.

Γιούρι Γκαγκάριν
Για να πάει εκεί που κανένα άλλο κοτόπουλο δεν είχε πάει πριν.

Μάρτιν Λούθερ Κινγκ
Ονειρεύομαι έναν κόσμο όπου κάθε κοτόπουλο θα είναι ελεύθερο να διασχίζει το δρόμο χωρίς να δίνει λογαριασμό για την πράξη του.

Μπιλ Κλίντον
Ορκίζομαι στο Σύνταγμα και στις Αρχές των Ηνωμένων Πολιτειών ότι δεν είχα καμία σχέση με το κοτόπουλο αυτό.

Ιωσήφ Στάλιν
Δεν με νοιάζει. Πιάσε το. Θέλω τα αβγά του για να κάνω μια ομελέτα.

Ρίτσαρντ Νίξον
Κανένα κοτόπουλο δεν πέρασε το δρόμο. Επαναλαμβάνω, κανένα κοτόπουλο δεν πέρασε το δρόμο.

Μπιλ Γκέιτς
Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας αναγγείλουμε ότι μόλις κυκλοφόρησε το νέο «ΚΟΤΟFFICE 2012», που δεν διασχίζει μόνο το δρόμο, αλλά εκκολάπτει, αρχειοθετεί, σχεδιάζει κ.λπ. μόνο για 600 ευρώ, συμπεριλαμβανομένης φοιτητικής έκπτωσης.

Ένας πωλητής της ΙΒΜ
Προτείνουμε την εγκατάσταση ενός ψηφιακού συστήματος που θα επιτρέπει στα κοτόπουλα να διασχίζουν εύκολα τους δρόμους. Ήτοι ένα δίκτυο με 5 τερματικά συνδεδεμένα σε δίκτυο, συνολικής μνήμης 600 GB και με ταχύτητα 1.500 ΜΗz θα είναι η καλύτερη λύση για τη διάσχιση των δρόμων. Η λειτουργία της εγκατάστασης απαιτεί μια συνεχή υποστήριξη, δηλαδή 25 ανθρωποι και κόστος 400.000 τη μέρα.

Σημείωση: Την πιθανότητα να πέρασε το κοτόπουλο τυχαία το δρόμο ή να πήγε απέναντι -βρε αδελφέ- κατά λάθος ή επειδή ήθελε να αλλάξει… παραστάσεις δεν τη σκέφτηκε κανείς;

Rating: 2.7/5. From 12 votes.
Please wait...