Πίνοντας ένα ποτό παρέα με… σκελετούς!

perierga.gr - Πίνοντας ένα ποτό μαζί με... σκελετούς!

Το περίφημο «Skeleton bar» βρίσκεται στην πόλη Gruyere της Ελβετίας και θυμίζει περισσότερο… οστεοφυλάκιο παρά μπαρ! Εμπνευστής του είναι ο διάσημος  Hans Rudi Giger (HR Giger), ο οποίος είναι γνωστός από την ταινία «Alien», που του χάρισε το Όσκαρ στην κατηγορία των ειδικών εφέ.

perierga.gr - Πίνοντας ένα ποτό μαζί με... σκελετούς!

Η ψυχεδελική τέχνη του Giger είναι εμφανής σε όλα τα σημεία του «Skeleton bar», καθώς διάφορα οστά και κρανία κοσμούν το εσωτερικό του, δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα… θρίλερ! Αυτός, βέβαια, ήταν και ο αρχικός σκοπός του σχεδιαστή, ο οποίος θέλησε να αποδώσει με τον καλύτερο τρόπο ένα περιβάλλον βγαλμένο από ταινία τρόμου!

perierga.gr - Πίνοντας ένα ποτό μαζί με... σκελετούς!

Γιγαντιαίες κατασκευές εν είδει ανθρώπινων οστών σχηματίζουν το μπαρ και τη σάλα του καταστήματος, ενώ μικρά και μεγαλύτερα σε μέγεθος μηχανικά κρανία κινούνται διαρκώς σε dance ρυθμούς. Άλλωστε ο Giger είναι γνωστός για τις εντυπωσιακές δημιουργίες του στο Χόλιγουντ, συνθέτοντας από τις πλέον αληθοφανείς σκηνές τρόμου στον κινηματογράφο.

perierga.gr - Πίνοντας ένα ποτό μαζί με... σκελετούς!

Ο φωτισμός, η μουσική αλλά και η «ψυχρή» και «σκοτεινή» ατμόσφαιρα στο μπαρ ολοκληρώνουν το «τρομακτικό» σκηνικό, που σε προκαλεί να απολαύσεις το ποτό σου με καλή παρέα! Γιατί σίγουρα ένας σκελετός… θα σου κλείσει το μάτι κατά τη διάρκεια της βραδιάς!

perierga.gr - Πίνοντας ένα ποτό μαζί με... σκελετούς!perierga.gr - Πίνοντας ένα ποτό μαζί με... σκελετούς!perierga.gr - Πίνοντας ένα ποτό μαζί με... σκελετούς!perierga.gr - Πίνοντας ένα ποτό μαζί με... σκελετούς!

Rating: 4.3/5. From 22 votes.
Please wait...