Σε αυτές τις 8 πόλεις… μη διανοηθείς να πιάσεις τιμόνι!

perierga.gr - Σε αυτές τις 8 πόλεις... μη διανοηθείς να πιάσεις τιμόνι!

perierga.gr - Σε αυτές τις 8 πόλεις... μη διανοηθείς να πιάσεις τιμόνι!Η οδήγηση στο κέντρο της πόλης αποτελεί καθημερινό εφιάλτη όχι μόνο για τους Αθηναίους αλλά και για τους κατοίκους 8 μητροπόλεων, όπως προκύπτει από πρόσφατη δημοσκόπηση που δημοσιεύτηκε στον Τύπο. 8.000 άνθρωποι κλήθηκαν να αξιολογήσουν τις συνθήκες οδήγησης στην πόλη όπου κατοικούν με βάση το στρες που τους προκαλεί, το χρόνο που σπαταλούν αλλά και τις πιθανές επιπτώσεις στην υγεία τους. Σχεδόν οι μισοί απάντησαν πως θα ήθελαν να μετακινούνται περισσότερο με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς και να μη χρησιμοποιούν το αυτοκίνητό τους, ενώ δεν είναι λίγοι αυτοί που δήλωσαν ότι πολλές φορές σκέφτηκαν να εγκαταλείψουν το αυτοκίνητό τους και να επιστρέψουν στο σπίτι τους με τα πόδια(!) παρά να μείνουν εγκλωβισμένοι στην κίνηση! Στη λίστα με τις 8 χειρότερες πόλεις για να οδηγεί κανείς, η κατάταξη γίνεται από το τέλος προς την αρχή… 

8. Μόσχα: Οι οδηγοί μένουν έως και τρεις ώρες εγκλωβισμένοι στην κίνηση!

7. Νέο Δελχί: Πολλές φορές αφήνουν το αυτοκίνητό τους και επιστρέφουν στο σπίτι με τα πόδια!

6. Μπανγκαλόρ: Θα ήθελαν να μετακινούν λιγότερο το αυτοκίνητό τους για να αποφεύγουν τους πονοκεφάλους από τους οποίους υποφέρουν!

5. Γιοχάνεσμπουργκ: Παρατηρούν ότι τα νεύρα τους έχουν επηρεαστεί από το καθημερινό μποτιλιάρισμα!

4. Ναϊρόμπι: Καλύτερα με τα… πόδια και, μάλιστα, πιο γρήγορα!

3. Πεκίνο: Ο εφιάλτης στους δρόμους με τα απίστευτα μποτιλιαρίσματα… ξαναχτυπά!

2. Σεντζέν: Οι επισκέψεις στον… ψυχίατρο έχουν αυξηθεί δραματικά, αφού για να πιάσεις το τιμόνι χρειάζεσαι το λιγότερο… ηρεμηστικά!

1. Μεξικό: Τα λόγια είναι περιττά, αφού η χειρότερη πόλη για να οδηγεί κανείς είναι για γερά νεύρα!

Rating: 2.2/5. From 9 votes.
Please wait...