Ο άνθρωπος… δελφίνι!

perierga.gr - Ο άνθρωπος... δελφίνι!

perierga.gr - Ο άνθρωπος... δελφίνι!Ένας Γάλλος λάτρης των θαλάσσιων σπορ κατασκεύασε μια συσκευή η οποία επιτρέπει στο χρήστη να κάνει εντυπωσιακές κινήσεις και «φιγούρες» μέσα, πάνω και έξω από το νερό. «Με το Flyboard μπορεί κάποιος να κινηθεί μέσα στο νερό με τον ίδιο τρόπο που κινούνται τα δελφίνια», λέει ο δημιουργός της Φράνκι Ζαπάτα από τη Μασσαλία.

Στην ουσία πρόκειται για ένα τζετ-σκι στο οποίο έχει τοποθετηθεί ένα μεγάλο λάστιχο. Η συσκευή ρουφάει νερό και στη συνέχεια το απομακρύνει με μεγάλη δύναμη, με αποτέλεσμα ο χρήστης που είναι συνδεδεμένος μαζί της να μπαίνει και να βγαίνει από το νερό με μεγάλη ταχύτητα και με πολλούς τρόπους.

Το Flyboard έχει ιπποδύναμη 100 ίππων και μπορεί να «εκτοξεύσει» κυριολεκτικά κάποιον μέσα από το νερό σε ύψος μέχρι και δέκα μέτρα, ενώ η τιμή του ανέρχεται στα 5.000 ευρώ. Οι εικόνες που θα δείτε στο ακόλουθο βίντεο είναι πραγματικά εκπληκτικές και σε προκαλούν να δοκιμάσεις το Flyboard, ενώ υπόσχονται ατελείωτα παιχνίδια και διασκέδαση στο νερό…

πηγή: tovima.gr

Rating: 3.9/5. From 4 votes.
Please wait...