Οι ομορφιές και οι παραξενιές της Φύσης!

Διαγωνισμός φωτογραφίας του National Geographic!
Perierga.grΈνας χιμπατζής που κοιτάζει κατάματα την κάμερα, ένα μωρό-καγκουρό βγάζει διστακτικά το κεφάλι του μέσα από το σάκο της μητέρας του.

Αυτές και άλλες πολλές εντυπωσιακές φωτογραφίες που συμμετείχαν σε διαγωνισμό φωτογραφίας του National Geographic αποτυπώνουν τις ομορφιές και τις παραξενιές της Φύσης.

«Θέλουμε να προκαλέσουμε τους φωτογράφους να “πιάσουν” με τους φακούς τους αληθινές στιγμές, εστιάζοντας στη σύνθεση, το φωτισμό και τη… διάθεση, χωρίς τη χρήση ψηφιακών εφέ.

Το National Geographic Society ιδρύθηκε το 1888 και είναι ένας από τους μεγαλύτερος μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς στον κόσμο.

Ο νικητής του διαγωνισμού National Geographic’s 2011 Photography Contest θα βραβευτεί με 10.000 δολάρια και ένα… ταξίδι στα κεντρικά γραφεία του οργανισμού στην Ουάσινγκτον για να συμμετάσχει στο ετήσιο σεμινάριο φωτογραφίας τον Ιανουάριο του 2012 με τίτλο «A behind-the-scenes experience like none other».

Perierga.gr - Οι ομορφιές και οι παραξενιές της Φύσης! Αποικία αραχνών πάνω στα δέντρα στο Πακιστάν, Δεκέμβριος 2010, Russell Watkins

Perierga.gr - Οι ομορφιές και οι παραξενιές της Φύσης! Bonobo Portrait, Jacksonville Zoo, Florida, Graham McGeorge

Perierga.gr - Οι ομορφιές και οι παραξενιές της Φύσης! Stingray – Gazzaroli Claudio

Perierga.gr - Οι ομορφιές και οι παραξενιές της Φύσης! Rufous – Cael Cook

Perierga.gr - Οι ομορφιές και οι παραξενιές της Φύσης! Μια ματιά μέσα από το σάκο – Brent Lukey

Perierga.gr - Οι ομορφιές και οι παραξενιές της Φύσης! Αγριόγατα με αυτιά… σαν σκύλου, Dog-eared Kitty, Alaska, Jimmy Tohill

Perierga.gr - Οι ομορφιές και οι παραξενιές της Φύσης! Είναι ακόμη εδώ; Big Island of Hawaii, Lorenzo Menendez

Perierga.gr - Οι ομορφιές και οι παραξενιές της Φύσης! Night time Hammerhead – Raul Boesel

Perierga.gr - Οι ομορφιές και οι παραξενιές της Φύσης! Θαλάσσια λιοντάρια στο νησί Hopkins, South Australia, Michael Patrick O’Neill

Perierga.gr - Οι ομορφιές και οι παραξενιές της Φύσης! Το σύννεφο, Dmitry Gorilovskiy

πηγή: newsbeast.gr

Rating: 4.9/5. From 18 votes.
Please wait...