Κινηματογραφική ληστεία στο «Ελ. Βενιζέλος»!

Perierga.gr - Κινηματογραφική ληστεία στο "Ελ. Βενιζέλος"!

Perierga.gr - Κινηματογραφική ληστεία στο "Ελ. Βενιζέλος"!Ληστεία χωρίς προηγούμενο έγινε σε υποκατάστημα τράπεζας, μέσα στο κτίριο του «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Λίγο μετά τις 16.30 το απόγευμα ένοπλος μπήκε σε τράπεζα μέσα στο αεροδρόμιο, απείλησε τους υπαλλήλους, τους κλείδωσε στο δωμάτιο με το χρηματοκιβώτιο, πήρε τα λεφτά και φεύγοντας χαιρέτησε και τους αστυνομικούς.

Πώς έγιναν όλα αυτά..

Μέσα στην εβδομάδα που πέρασε οι τρεις υπάλληλοι του υποκαταστήματος (που λειτουργεί τα σαββατοκύριακα για την εξυπηρέτηση των τουριστών) έλαβαν ένα e mail, που φαινόταν οτι προέρχεται απο τα κεντρικά της εταιρίας, και το οποίο τους ενημέρωνε οτι το μεσημέρι της Κυριακής, επρόκειτο να γίνουν εργασίες ανακαίνισης στο υποκατάστημα. Γι’ αυτό το λόγο, συνέχιζε το e – mail, θα παρουσιαστούν το μεσημέρι της Κυριακής δύο εργάτες και μάλιστα αναφέρονταν τα ονόματά τους αλλα και το χρώμα των ρούχων που θα φορούσαν και το e-mail ζητούσε απο τους υπαλλήλους να τους επιτρέψουν την είσοδο.

Το μεσημέρι της Κυριακής εμφανίστηκε ένας άνδρας, οι υπάλληλοι τον ρώτησαν ποιός είναι κι εκείνος τους απάντησε οτι λέγεται Χρήστος Κωνσταντίνου κι ότι ήρθε για να μετρήσει το κατάστημα. Οι υπάλληλοι είδαν στο e – mail οτι υπάρχει αυτό το όνομα κι έτσι του επέτρεψαν να μπει..

Στη συνέχεια ο άνδρας έβγαλε τα εργαλεία του, άρχισε να μετράει το χώρο και κατόπιν ζήτησε απο τους υπαλλήλους να μπεί στο δωμάτιο οπου υπάρχει το χρηματοκιβώτιο. Οι υπάλληλοι άνοιξαν την πόρτα και μπήκε μέσα τόσο ο ίδιος όσο και εκείνοι, χωρίς φυσικά να φανταστούν τη συνέχεια που ήταν η εξής: Με την απειλή του όπλου τους ανάγκασε να του δώσουν τον κωδικό του χρηματοκιβωτίου (όπου σύμφωνα με τους υπαλλήλους περιείχε τουλάχιστον ένα εκατομ. ευρώ) και απο την εργαλειοθήκη του έβγαλε τρεις σχολικές τσάντες.

Εκεί έβαλε τα χρήματα, κλείδωσε τους υπαλλήλους στο δωμάτιο και βγήκε απο το υποκατάστημα. Μάλιστα, φεύγοντας χαιρέτησε και τους αστυνομικούς που βρίσκονταν έξω απο την τράπεζα. Εν συνεχεία κατευθύνθηκε προς τα ταξί, όπου μάλιστα περίμενε και στην ουρά και έφυγε με ένα απο αυτά.

Οι κινήσεις του αλλά και το πρόσωπό του έχουν καταγραφεί απο τις κάμερες του αεροδρομίου ενώ ερώτημα παραμένει αν ο δράστης ήταν πολύ καλά πληροφορημένος ή έστειλε ο ίδιος το e mail.

Rating: 5.0/5. From 2 votes.
Please wait...