Γάτα επέζησε από τρεις ευθανασίες, …της μένουν 4 ζωές

Perierga.gr - Γάτα επέζησε από τρεις ευθανασίες

Perierga.gr - Γάτα επέζησε από τρεις ευθανασίεςΜια πανέμορφη μαύρη γάτα, η Άντρεα, είπε τρία μεγαλοπρεπέστατα «όχι» στις προσπάθειες των ανθρώπων του κέντρου αδέσποτων ζώων West Valley να τη θανατώσουν, καθώς δεν βρισκόταν κανείς να την υιοθετήσει και φιλοξενούνταν στο κέντρο, από τότε που αστυνομικοί τη μάζεψαν από τον δρόμο.

Το δύστυχο γατάκι τοποθετήθηκε σε… θάλαμο αερίων μονοξειδίου του άνθρακα, αλλά, όταν την έβγαλαν πάλι έξω, με έκπληξη διαπίστωσαν ότι ήταν ακόμα ζωντανή. Ακολούθησε δεύτερη απόπειρα με την ίδια μέθοδο, η οποία είχε την ίδια τύχη με την πρώτη.

Oι άνθρωποι του κέντρου είχαν βρει την Άντρεα σε μία σακούλα τοποθετημένη σε κατάψυξη (perierga.gr: δεν είναι βέβαια ευθανασία αλλά βαρβαρότητα).

Το χιλιοταλαιπωρημένο πλάσμα όμως επέζησε λοιπόν τρεις φορές από διαδικασία θανάτωσης και οι άνθρωποι του κέντρου αποφάσισαν να σταματήσουν τις προσπάθειες, καθώς «είναι από αυτές τις περιπτώσεις που καταλαβαίνεις ότι η γάτα θέλει να ζήσει». Η γάτα απέδειξε ότι είναι …εφτάψυχη, και ελπίζουμε βέβαια ότι δεν θα βρεθεί χανά στη θέση να το επιβεβαιώσει.

Η Άντρεα είναι τώρα υπό την κηδεμονία μιας εθελόντριας, ονόματι Τζανίτα Κουμπς, και περιμένει να βρεθεί κάποιος να την υιοθετήσει, έχοντας πλέον βάσιμες ελπίδες, μετά τη δημοσιότητα την οποία έλαβε, λόγω του πρωτοφανούς κατορθώματός της.

Rating: 5.0/5. From 1 vote.
Please wait...