Εξωτικό νησί σε …τιμή ευκαιρίας

Perierga.gr - Εξωτικό νησί σε ''τιμή ευκαιρίας''

Ο σερ Ρίτσαρντ Μπράνσον έχει στην κατοχή του πολλά νησάκια, τα οποία έχει αρχίσει να ενοικιάζει. Αν δεν έχετε σκεφτεί ακόμα τον καλοκαιρινό σας προορισμό, πάρτε »οικονομικές» ιδέες από τον διάσημο επιχειρηματία.

Κάθε διάσημος που σέβεται τον εαυτό του έχει αποκτήσει το δικό του νησί! Κάτι ανάλογο συμβαίνει και με τον βαθύπλουτο επιχειρηματία σερ Ρίτσαρντ Μπράνσον, ο οποίος έχει ιδιόκτητα νησιά στην Καραϊβική, στο Ντουμπάι και σε άλλους εξωτικούς προορισμούς.

Τους τελευταίους μήνες έχει ξεκινήσει την ενοικίαση κάποιων από αυτών, με πιο γνωστό το νησί »Makepeace» στο Κουίνσλαντ της Αυστραλίας. Το νησί έχει μπαλινέζικο στιλ και τιμή εκμίσθωσης που αγγίζει τα 17.000 δολάρια.

Perierga.gr - Εξωτικό νησί σε ''τιμή ευκαιρίας''

Το μόνο μειονέκτημα είναι η ύπαρξη ορισμένων περιορισμών, όπως ότι οι ενοικιαστές έχουν προειδοποιηθεί να μην κάνουν φασαρία, ώστε να μην ακούγονται δυνατές φωνές που διαταράσσουν το φυσικό περιβάλλον.

Το νησί είναι διάσημο για το πρωτότυπο σχήμα του, το οποίο είναι μία μεγάλη καρδιά. Περιλαμβάνει 500.000 λίτρα φυσικής πισίνας, ένα σπα 15 ατόμων, έναν υπαίθριο κινηματογράφο και δωμάτια που μπορούν να φιλοξενήσουν μέχρι και 22 άτομα.

Όλα τα κτίσματα που βρίσκονται επάνω έχουν κατασκευαστεί στο Μπαλί και έχουν μεταφερθεί εκεί με τη βοήθεια πλοίων.

Η ενοικίαση του νησιού από 8 άτομα κοστίζει για μία βραδιά 8.000 δολάρια και 17.000 δολάρια για 22 άτομα κατά τις περιόδους αιχμής. Συμφέρει βέβαια, αν σκεφτεί κανείς ότι υπάρχει και νησί του ίδιου στις Βρετανικές Παρθένες Νήσους που ενοικιάζεται 50.000 δολάρια το βράδυ.

πηγή: news247.gr

Rating: 3.9/5. From 5 votes.
Please wait...