Γερμανός δήμαρχος εφευρίσκει ειδικό παγκάκι για εφήβους

Perierga.gr - Παγκάκια για εφήβους

Perierga.gr - Παγκάκια για εφήβουςΈνας δήμαρχος στη Γερμανία για να προσελκύσει το ενδιάφερον από τις άλλες πόλεις εγκατέστησε ένα ειδικο παγκάκι στο πάρκο για τους εφήβους της πόλης που αρνούνται να καθίσουν σωστά.

Ο Δήμαρχος Dieten Moerlein λοιπόν, σκέφτηκε να βάλει το κάθισμα στην κορυφή καθώς κατοίκοι της νοτιοδυτικής πόλης του Eppelheim κατήγγειλαν εφήβους οι οποίοι πάντα κάθονται στα παγκάκια στην κορυφή, και όχι στο κάθισμα με αποτέλεσμα να το λερώνουν με αυτόν τον τρόπο.

Το πρώτο από τα παγκάκια του Moerlein εγκαταστάθηκαν την περασμένη εβδομάδα και ήδη πολλές πόλεις στην Γερμανία ενδιαφέρονται για αυτήν την ιδιόμορφη πατέντα.

«Η υποδοχή ήταν τεράστια» δήλωσε ο Moerlein και πρόσθεσε «Όποιος θέλει να χτίσει ένα, μπορεί να με ειδοποιήσει».

O δήμαρχος μάλιστα τα αποκαλεί «μη ενδιαφέροντα» παγκάκια διότι οι έφηβοι «δεν έχουν κανένα κανένα ενδιαφέρον να ακολουθήσουν μια εθιμοτυπία. Κάθονται στα νέα παγκάκια σαν σπουργίτια σε κλαδί» είπε μεταξύ άλλων.

Σε μια χώρα που φημίζεται για την ευταξία της, κερδίζει ακόμα μια φορά τα θετικά σχόλια.

Ειδικά το Eppelheim το οποίο ήταν περισσότερο γνωστό για τα στρούντελ ήταν μια επαρκής λύση και κυρίως αρκετά δημοφιλής ώστε να κερδίσει τα βλέμματα της υπόλοιπης χώρας.

«Τα παιδιά είναι ευτυχισμένα, διότι δεν υπάρχει κανένας κανόνας για να κάθεται κανείς στο πίσω μέρος των πάγκων. Άλλοι είναι ευτυχείς, επειδή έχουν πλεόν μια καθαρή θέση να καθίσουν» δήλωσε τέλος ο δήμαρχος.

πηγή: skai.gr

Rating: 3.3/5. From 7 votes.
Please wait...