Απίστευτη ιστορία: “Βρήκα ζωντανούς τους γονείς μου από το Youtube”

Perierga.gr - Βρήκα ζωντανούς τους γονείς μου

Perierga.gr - Βρήκα ζωντανούς τους γονείς μουΓια τρεις μέρες έκλαιγε ασταμάτητα αφού δεν είχε νέα από τους γονείς της στην Ιαπωνία. Δεν ήξερε τι να κάνει μέχρι που τελικά ένα βίντεο ήρθε να την λυτρώσει. Δείτε το βίντεο.

Η 20χρονη Ακίκο Κοσάκα, είναι φοιτήτρια από την Ιαπωνία στο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια. Εκεί βρισκόταν όταν ο σεισμός και το τσουνάμι χτύπησε την χώρα της και μαζί και το μικρό ψαροχώρι Μινάμι Σανρίκου όπου ζούνε οι γονείς τις δύο αδελφές της.

Για τρεις μέρες η Ακίκο έψαχνε στο ίντερνετ να βρει στοιχεία που θα έδειχνα να οι γονείς της ζούνε ή πέθαναν. Μάταια όμως. Τίποτα δεν μπορούσε να βρει. Ξαφνικά παίρνει ένα email από την 13χρονη αδελφή της Γιουκάκο ότι είναι ασφαλής και ζωντανή στο σχολείο της όμως δεν γνωρίζει τι απέγιναν οι γονείς τους και η μεγαλύτερη τους αδελφή. Στο ίδιο σπίτι έμεναν και ο παππούς και η γιαγιά. Όμως κανένα σημάδι ζωής δεν υπήρχε.

Ακούγοντας μάλιστα τον δήμαρχο της περιοχής ότι ελάχιστοι είναι οι επιζώντες από το τσουνάμι, οι ελπίδες να βρεθούν ζωντανοί εξανεμίστηκαν.

πηγή: newsit.gr

Rating: 5.0/5. From 1 vote.
Please wait...