Ήταν όλοι τους παιδιά του

Perierga.gr - Η μεγαλύτερη οικογένεια

Αρχηγός της μεγαλύτερης οικογένειας στον κόσμο, είναι ο Ινδός Ziona Chana. Έχει 94 παιδιά από 39 γυναίκες. Τα 100 δωμάτια του σπιτιού και το πρόγραμμα ύπνου, ώστε όλες οι γυναίκες να απολαμβάνουν τον «πάτερ φαμίλια».

Perierga.gr - Η μεγαλύτερη οικογένεια

Τριάντα εννέα γυναίκες, 94 παιδιά και 33 εγγόνια είναι οι αριθμοί που συνθέτουν τη ζωή του Ziona Chana, του Ινδού που κατέχει το ρεκόρ για τον «πάτερ φαμίλια» της μεγαλύτερης οικογένειας στον κόσμο.

Η οικογένεια -για να χωρέσει- στεγάζεται σε ένα σπίτι με 100 δωμάτια. Οι σύζυγοι του Chana μοιράζονται δωμάτια με πολλά κρεβάτια. Οι πιο νεαρές γυναίκες κατοικούν στα πιο κοντινά «διαμερίσματα» στον αρχηγό της οικογένειας. Υπάρχει και πρόγραμμα, το οποίο καθορίζει ποια γυναίκα θα μοιραστεί το κρεβάτι με τον Chana κάθε μέρα.

Perierga.gr - Η μεγαλύτερη οικογένεια

Όλες οι δουλειές είναι μοιρασμένες. Οι γυναίκες αναλαμβάνουν εκ περιτροπής το μαγείρεμα, ενώ οι κόρες του καθαρίζουν το σπίτι. Οι άνδρες κάνουν υπαίθριες εργασίες όπως η γεωργία και τη φροντίδα των ζώων.

Τα 167 μέλη της οικογένειας καταναλώνουν καθημερινά περίπου 91 κιλά ρύζι και πάνω από 59 κιλά πατάτες.

«Ακόμα και σήμερα είναι έτοιμος να επεκτείνω την οικογένεια μου» είπε ο 66χρονος άνδρας ενώ χαρακτηρίζει τον εαυτό του τυχερό που έχει τόσους ανθρώπους να φροντίζει.

Ο ευτυχισμένος οικογενειάρχης δεν φαίνεται να αρκείται σε αυτό τον αριθμό γυναικών, καθώς δήλωσε στην εφημερίδα Daily Mail ότι σχεδιάζει να ταξιδέψει στις ΗΠΑ για να βρει ακόμα νεαρότερες γυναίκες, ώστε να τις παντρευτεί και να μεγαλώσει κι άλλο την οικογένειά του!

Rating: 3.5/5. From 9 votes.
Please wait...