«Επίσκεψη» αλιγάτορα σε σαλόνι σπιτιού

Perierga.gr - Επίσκεψη... αλιγάτορα!

ΓPerierga.gr - Επίσκεψη... αλιγάτορα!υναίκα στη Βραζιλία με τρόμο διαπίστωσε ότι ένας μεγάλος αλιγάτορας κρυβόταν πίσω από τον καναπέ στο σαλόνι του σπιτιού της, μετά τις σφοδρές βροχοπτώσεις που προκάλεσαν πλημμύρες στην πόλη Παραουαπέμπας στην πολιτεία Παρά.

Η γυναίκα μάλιστα αντιλήφθηκε την παρουσία του επικίνδυνου ερπετού από τον μικρό γιο της, ο οποίος το χαϊδευε στο κεφάλι. Έντρομη άρπαξε το παιδί και κάλεσε αμέσως την πυροσβεστική υπηρεσία, η οποία παγίδευσε τον αλιγάτορα, μήκους 1.5 μέτρου. Οι πυροσβέστες είπαν ότι η οικογένεια στάθηκε πολύ τυχερή καθώς το ζώο δεν ήταν πεινασμένο.

Ο πυροσβέστης Λουίς Κλαούντιο Φαρίας, επεσήμανε ότι «ο αλιγάτορας θα μπορούσε να είχε τραυματίσει σοβαρά ή ακόμη και να σκοτώσει το παιδί». Δήλωσε επίσης ότι «δεν είναι ασυνήθιστο φαινόμενο, ζώα όπως αλιγάτορες και φίδια, να μπαίνουν σε σπίτια στην Παραουαπέμπας, καθώς η πόλη είναι χτισμένη κοντά σε ποτάμια και στο τροπικό δάσος». Οι Αρχές αργότερα άφησαν τον «παραστρατημένο» αλιγάτορα ελεύθερο στη φύση.

πηγή: tovima.gr

Rating: 5.0/5. From 1 vote.
Please wait...