Τα πιο αστεία παιδικά videos

Δεν είναι τυχαίο ότι αποτελούν τo δημοφιλέστερο είδος στο You Tube: Τα παιδικά videos, αυτά που προβάλλουν ανυποψίαστα πιτσιρίκια να κάνουν αταξίες, να τρομάζουν από τις πλάκες των γονιών τους, να βρίσκονται σε καλλιτεχνικό οίστρο, μπορούν να μας κρατήσουν απασχολημένους για ώρες, χαρίζοντάς μας αυθόρμητα, αφηρημένα χαμόγελα.

David After Dentist
Δεν είναι τυχαίο ότι από τον Ιανουάριο του 2009 μέχρι σήμερα το video αυτό έχει δεχθεί περίπου 75.000.000 «χτυπήματα» στο You Tube. Ο μικρός David έχει μόλις βγει από τον οδοντίατρο, εντελώς ζαλισμένος από κάποιο ελαφρύ αναισθητικό, και βρίσκεται σε απόλυτο παραλήρημα. Ο δε μπαμπάς του δε μπορούσε να κρατήσει την κωμική αυτή στιγμή μόνο για τον εαυτό του…

Baby Dance – Single Ladies
Ο μπόμπιρας της φωτογραφίας, με τις εμφανείς επιδόσεις στον χορό και την λατρεία στην Beyonce, τα δίνει όλα! Τα μωρά που χορεύουν είναι από τα πιο δημοφιλή «θέματα» στο You Tube και ο συγκεκριμένος μικρούλης έχει συγκεντρώσει περί τα 540.000 views.

Funny Baby Clip
Ανεξήγητοι παραμένουν οι λόγοι που μας κάνουν να γελάμε όταν βλέπουμε μωρά να… κοιμούνται όρθια. Το πιο αστείο με το συγκεκριμένο video, όμως, είναι ο εντελώς αδιάφορος αδερφός του μπόμπιρα.

Ninja Baby
Η φάτσα του μωρού-Yoda είναι… όλα τα λεφτά. Από εκεί και πέρα δεν υπάρχουν λόγια…

Nintendo Sixty-FOOOOOOOOOOUR
Σε περίπτωση που πέρασε από το μυαλό του Αϊ-Βασίλη να φέρει φέτος ένα βιβλίο για δώρο στα παιδιά… καλύτερα να το ξεχάσει. Δείτε πώς εκστασιάζεται ο μικρός με το Nintendo64 στο video που ακολουθεί και θα καταλάβετε γιατί.

Prank – Texas Chainsaw Cheerleader Massacre (Funny Home Video)
Μερικές φορές οι γονείς μπορεί να γίνουν οι χειρότεροι εφιάλτες των παιδιών: Τα συγκεκριμένα πιτσιρίκια το προηγούμενο βράδυ ξενύχτησαν βλέποντας τον «Δολοφόνο με το πριόνι» και από τον φόβο τους, μετά την ταινία, κοιμήθηκαν μαζί. Το πρωί της επομένης, ο μπαμπάς και η μαμά τους επιφύλασσαν ένα… ξεχωριστό ξύπνημα.

πηγή: in2life.gr

Rating: 3.2/5. From 15 votes.
Please wait...