Η πυροσβεστική δεν έσβησε τη φωτιά για 75 ευρώ!

Ένα από τα πιο απίστευτα περιστατικά καταγράφηκε στο Τένεσι των ΗΠΑ. Ο ιδιοκτήτης μίας κατοικίας σε αγροτική περιοχή, κάλεσε την πυροσβεστική όταν το σπίτι του έπιασε φωτιά. Ωστόσο, κατά την διάρκεια της κλήσης, ο υπάλληλος ανακάλυψε πως ο Τζιν Κράνικ, στον οποίο ανήκε το σπίτι, δεν είχε πληρώσει την ετήσια εισφορά για τις ανάγκες της πυροσβεστικής.

Η κομητεία στο Τένεσι, όπου συνέβη το περιστατικό δεν έχει δική της πυροσβεστική υπηρεσία και η δημοτική αστυνομία καλύπτει τους πολίτες έξω από τα όριά της μόνο εάν το ζητήσουν και εάν πληρώσουν.

Γι’ αυτό το λόγο, δεν έστειλαν δυνάμεις για να κατασβήσουν την φωτιά, και η πυροσβεστική υπηρεσία ήταν ανένδοτη στις εκκλήσεις του. Μάλιστα, ο ιδιοκτήτης είπε πως θα πλήρωνε επί τόπου την εισφορά, η οποία ανέρχεται στα 75 ευρώ. Και πάλι όμως, οι πυροσβέστες αρνήθηκαν να πάνε στο σημείο.

Μόνο όταν κινδύνεψε και η διπλανή κατοικία, της οποίας ο ιδιοκτήτης είχε πληρώσει κανονικά, οι πυροσβέστες ανέλαβαν δράση. Όμως ήταν αργά για το σπίτι του Τζιν Κράνικ, καθώς καταστράφηκε ολοσχερώς.

Rating: 5.0/5. From 1 vote.
Please wait...