Γουρούνι με δύο πόδια γίνεται τουριστική ατραξιόν!

pig

Πριν από περίπου 9 μήνες, σε ένα μικρό χωριό μιας κινέζικης επαρχίας γεννήθηκε ένα γουρουνάκι χωρίς πίσω πόδια.

Ο ιδιοκτήτης του, Wang Xihai αρνήθηκε πεισματικά να το ξεφορτωθεί, υποστηρίζοντας ότι πρόκειται για ένα ζωντανό πλάσμα και οπότε θα πρέπει να έχει την ευκαιρία να επιβιώσει παρά την αναπηρία του. Έχοντας αυτό στο μυαλό του, δεν άκουσε ούτε τη γυναίκα, η οποία (όπως και όλοι οι γείτονες) πίστευε ότι έπρεπε να το σκοτώσει για να σταματήσει και το ίδιο να υποφέρει.
Αντίθετα, ο Wang Xihai βλέποντας τη θέληση του μικρού γουρουνιού να ζήσει, αποφάσισε να το βοηθήσει όσο περισσότερο μπορούσε. Έτσι όταν ήταν ακόμα μερικών ημερών ξεκίνησε να το εκπαιδεύει. Ένα μήνα αργότερα τα είχε καταφέρει. Το γουρούνι του άρχισε να κινείται με τα δύο του μπροστινά πόδια.

pig

Από τότε οι χωρικοί ονόμασαν το γουρούνι Zhu Jianqiang δηλαδή «γουρούνι με τη μεγάλη θέληση».
Σήμερα, το Zhu Jianqiang παρόλου που ζυγίζει περίπου 50 κιλά, είναι σε θέση να περπατάει στα μπροστινά του πόδια σχεδόν χωρίς κανένα πρόβλημα.

pig

Τα νέα για το αξιοθαύμαστο αυτό γουρούνι διαδόθηκαν γρήγορα στην ευρύτερη περιοχή και σύντομα ο κόσμος άρχισε να έρχεται για να το δει. Πλέον, δεκάδες τουρίστες επισκέπτονται καθημερινά το σπίτι του Wang Xihai για να δουν από κοντά το γουρούνι του.
Ο ίδιος με πολύ περηφάνια δηλώνει «δε το πουλάω όσο μεγάλες προσφορές και αν δεχτώ».

Rating: 5.0/5. From 3 votes.
Please wait...