Η SAS προγραματίζει γάμο ομοφυλόφυλων στον αέρα

Η σκανδιναβική αεροπορική εταιρεία SAS σχεδιάζει πρώτο γάμο στον κόσμο με άτομα του ιδίου φύλου στον αέρα.

Η SAS, η οποία αποτελεί συνιδιοκτησία από τις κυβερνήσεις της Σουηδίας, της Δανίας και της Νορβηγίας, ανακοίνωσε ότι ελπίζει να φιλοξενήσει το γάμο σε ένα αεροσκάφος Airbus A340 μεταξύ της Στοκχόλμης και της Νέας Υόρκης στις 6 Δεκέμβρη.

Για να βρεί το ζευγάρι, η αεροπορική εταιρεία έχει ξεκινήσει διαφημιστική εκστρατεία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τίτλο  «Love is in the air» (http://www.flysas.com/love) με την οποία  ενθαρρύνει ζευγάρια να δημιουργήσουν ένα προφίλ και να ανταγωνίζονται μεταξύ τους για ψήφους.

«Πολλές αεροπορικές εταιρείες, συμπεριλαμβανομένης της SAS, έχουν οργανώσει τους γάμους κατά τη διάρκεια πτήσεων, αλλά θα είναι ο πρώτος στον κόσμο που διοργανώνεται για άτομα του ιδίου φύλου, δήλωσε ο Robin Kamark, Γενικός Εμπορικός Διευθυντής της SAS.

«Η SAS είναι ο εθνικός αερομεταφορέας τριών από τις πιο φιλελεύθερες και προοδευτικές χώρες του κόσμου,  οπότε εμείς θεωρούμε ότι αυτή είναι μια φυσική γιορτή της αγάπης.»

Το νικητήριο ζευγάρι θα λάβει σα γαμήλιο δώρο τις πτήσεις μετ’  επιστροφής σε business class με τη SAS για Νέα Υόρκη, διαμονή τρεις νύχτες  στη Νέα Υόρκη και διαμονή τριών ημερών και πτήσεις προς Λος Άντζελες.

Η SAS ανακοίνωσε επίσης ότι σύντομα θα κυκλοφορήσει και μια αμερικανική έκδοση του διαγωνισμού, όπου ένα ζευγάρι θα κερδίσει ένα γάμο και πακέτο μήνα του μέλιτος στη Σουηδία.

Rating: 2.8/5. From 2 votes.
Please wait...