Ένας Πατρινός κέρδισε δύο φορές το αμερικάνικο ΛΟΤΤΟ!

Έπαιζε 1,5 ευρώ σε κάθε διαγωνισμό από το 1996 και δικαιώθηκε

Το ένστικτό του ήταν τόσο δυνατό που τον οδήγησε στην απόφαση να επενδύει 1,5 ευρώ κάθε μέρα , στον διαγωνισμό του αμερικάνικου ΛΟΤΤΟ. Ο 44χρονος συνταξιούχος – δημόσιος υπάλληλος ξόδευε 45 ευρώ κάθε μήνα και περίμενε υπομονετικά να κάνει απόσβεση στην επένδυσή του.

Τον Απρίλιο του 2008 η τύχη του «έκλεισε το μάτι» για πρώτη φορά. Ο υπερτυχερός αποφάσισε να μην εισπράξει τα κέρδη του και συνέχισε να επενδύσει 1,5 ευρώ την ημέρα στην αμερικάνικη λοταρία. Οκτώ μήνες αργότερα η κληρωτίδα του χαμογέλασε για δεύτερη φορά.

Ο Πάτρινος τζογαδόρος επέλεξε να μην εισπράξει ούτε την δεύτερη φορά εκμεταλλευόμενος την αμερικάνικη νομοθεσία , σύμφωνα με την οποία ένας τυχερός μπορεί να γλιτώσει το ΦΠΑ των κερδών (15%) αν δεχθεί να πάρει τα χρήματα μετά από 5 χρόνια.

Όμως η οικονομική κρίση φαίνεται πως τον οδήγησε στην απόφαση να πάρει τώρα τα κέρδη του πληρώνοντας φόρο 15% επί του συνολικού κερδισμένου ποσού.

Αποτέλεσμα. 800.000 x 2 = 1.600.000ευρώ μείον τον φόρο για τον 44χρονο που θα μείνει στην ιστορία για την έμπνευση και την επιμονή του!

Πηγή Newsit.gr

Rating: 5.0/5. From 4 votes.
Please wait...