Κινηματογραφική ταινία υπόσχεται στους θεατές να κοιμηθούν!

| 13:46 - 4 Αυγούστου 2017

Οι κινηματογραφιστές προσπαθούν συνήθως να κάνουν τις παραγωγές τους όσο το δυνατόν πιο διασκεδαστικές και συναρπαστικές, αλλά οι άνθρωποι που βρίσκονται πίσω από το “Baa Baa Land”, μια επική 8ωρη ταινία προγραμματισμένη να κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο, αποφάσισαν να κάνουν ακριβώς το αντίθετο. Χωρίς διάλογο, καμία πλοκή και κανέναν ηθοποιό, απλώς με τη συμμετοχή πολλών προβάτων σχεδιάστηκε για να νανουρίσει τους θεατές!

perierga.gr - Κινηματογραφική ταινία υπόσχεται στους θεατές να κοιμηθούν!

Παραγωγός εταιρεία είναι η Calm, η οποία κατασκευάζει προϊόντα διαλογισμού, ενώ το “Baa Baa Land” διαφημίζεται ως “η αποτελεσματικότερη θεραπεία της αϋπνίας, πολύ καλύτερη από ένα υπνωτικό χάπι”. Σκηνοθετήθηκε στο Essex της Αγγλίας και οι θεατές θα δουν την χαλαρή κίνηση των προβάτων… διάρκειας 8 ωρών!

Ο παραγωγός Peter Freedman δήλωσε: “Σε έναν κόσμο συνεχούς άγχους και υπερφόρτωσης πληροφοριών, με αποτέλεσμα να αυξάνονται τα κρούσματα αϋπνίας στον δυτικό κόσμο, έρχεται τελικά η ώρα να ηρεμήσουμε το μυαλό και την ψυχή μας παρακολουθώντας τα πρόβατα”… Αντί λοιπόν να μετράμε πρόβατα για να κοιμηθούμε τώρα μπορούμε να τα απολαύσουμε στην οθόνη…

GD Star Rating
loading...
Κινηματογραφική ταινία υπόσχεται στους θεατές να κοιμηθούν!, 10.0 out of 10 based on 3 ratings

Tags: , , ,

Category: ΚΟΣΜΟΣ, Περιεργα Video

Σχολιάστε
If you want a picture to show with your comment, go get a Gravatar.