Υπέροχοι καταρράκτες που ανακαλύφθηκαν μόλις το 2010!

| 13:09 - 7 Ιουλίου 2017

Το νερό ρέει πάνω σε καταπράσινα φυτά που καλύπτουν τα βράχια και οι εικόνες είναι υπέροχες από μια τοποθεσία και έναν καταρράκτη που δεν ήταν γνωστός μέχρι το 2012. Στα πλαίσια ενός εθνικού διαγωνισμού φωτογραφίας που διοργανώθηκε το 2012 στις Φιλιππίνες οι κριτές παρατήρησαν μια φωτογραφία που τους εντυπωσίασε και δεν μπορούσε να περάσει απαρατήρητη, αφού κέρδισε και το 1ο βραβείο.

perierga.gr - Υπέροχοι καταρράκτες που ανακαλύφθηκαν μόλις το 2010!

Κάπως έτσι ήρθε στο φως η τοποθεσία αυτή και όλοι απόλαυσαν ένα μοναδικό φυσικό θαύμα. Οι πανέμορφοι καταρράκτες ήταν άγνωστοι στο κοινό για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, ενώ οι κάτοικοι του κοντινού χωριού Sitio Dulao είχαν βρεθεί στο σημείο μόλις δύο χρόνια νωρίτερα, μετά από μια σειρά πλημμυρών και πυργκαγιών που κατέστρεψαν ένα σημαντικό κομμάτι του δάσους που τους έκρυβε.

perierga.gr - Υπέροχοι καταρράκτες που ανακαλύφθηκαν μόλις το 2010!

Ο πολλαπλός καταρράκτης ονομάστηκε Asik-Asik, που σημαίνει “πασπαλίζουμε-πασπαλίζουμε” στην τοπική γλώσσα Hiligaynon, επειδή το νερό “πιτσιλίζει” τα βράχια τριγύρω. Οι πιο πιθανές πηγές του θεωρείται ότι βρίσκονται βαθιά μέσα στο βουνό ή σε ένα υπόγειο ποτάμι.

perierga.gr - Υπέροχοι καταρράκτες που ανακαλύφθηκαν μόλις το 2010!

GD Star Rating
loading...
Υπέροχοι καταρράκτες που ανακαλύφθηκαν μόλις το 2010!, 9.3 out of 10 based on 6 ratings

Tags: , , ,

Category: Περίεργες Φωτογραφίες, ΦΥΣΗ

Σχολιάστε
If you want a picture to show with your comment, go get a Gravatar.