Κέικ έκλεισε αισίως τα… 40 χρόνια!

| 09:32 - 25 Ιουνίου 2016

Πείραμα, για να δείξει πώς μουχλιάζει ένα κέικ έκανε καθηγητής σε κολέγιο στις ΗΠΑ. Πέρασαν, όμως, 40 χρόνια και αυτό δεν λέει να χαλάσει! Σήμερα, το έχουν βάλει σε ειδική βιτρίνα και περιμένουν πότε θα ολοκληρωθεί το πείραμα, αλλά και τι συμβαίνει με αυτό το γεμιστό κέικ, γνωστό στις ΗΠΑ ως Twinkie, που δεν χαλά με τίποτα. Το 1976 ο καθηγητής Xημείας στην Aκαδημία George Stevens, στο Μέιν, Roger Bennatti, αγόρασε ένα γεμιστό κέικ και το τοποθέτησε στην κορυφή του μαυροπίνακα στην τάξη, ώστε να διαπιστώσει ο ίδιος και οι μαθητές του σε πόσο χρόνο θα αποσυντεθεί.

perierga.gr - Κέικ έκλεισε αισίως τα... 40 χρόνια!

Μετά από 40 χρόνια, το ερώτημα παραμένει αναπάντητο, γιατί η μούχλα… αρνείται να αναπτυχθεί στο παλαιότερο Twinkie του κόσμου! Η επίσημη διάρκεια ζωής ενός Twinkie, όπως αναφέρει η εταιρεία που το παρασκευάζει, είναι μόνο 25 ημέρες. Αλλά κανείς δεν μπορεί να καταλάβει τι έγινε με αυτό που περιμένει τέσσερις δεκαετίες να μουχλιάσει.

perierga.gr - Κέικ έκλεισε αισίως τα... 40 χρόνια!

H Libby Rosemeier, πρύτανης σήμερα στην ακαδημία George Stevens, ήταν από τις μαθήτριες που παρακολούθησε αυτό το χωρίς τέλος, πείραμα. Όπως είπε, το Twinkie δεν έφυγε από την τάξη επί 28 χρόνια, μέχρι που ο καθηγητής πήρε σύνταξη. Μετά, το έβαλαν σε ένα γυάλινο δοχείο, όπου παραμένει μέχρι σήμερα αναλλοίωτο.

perierga.gr - Κέικ έκλεισε αισίως τα... 40 χρόνια!

GD Star Rating
loading...
Κέικ έκλεισε αισίως τα... 40 χρόνια!, 10.0 out of 10 based on 4 ratings

Tags: ,

Category: Περίεργες Φωτογραφίες