Απίθανο γκαράζ… πλημμυρίζει πρασινάδα!

| 13:59 - 2 Ιουνίου 2016

Στο άκουσμα της λέξς “γκαράζ” σίγουρα το μυαλό πηγαίνει σε ένα υπόγειο μουντό χώρο ή ακόμα και σε έναν υπαίθριο χώρο στάθμευσης από μπετόν. Ωστόσο, ο καλλιτέχνης τοπίου Kazuyuki Ishihara δημιούργησε ένα εντυπωσιακό καταπράσινο γκαράζ δύο επιπέδων που πλημμυρίζει στο πράσινο, δημιουργώντας μια εκπληκτική αρμονία με την φύση.

perierga.gr - Απίθανο γκαράζ... πλημμυρίζει πρασινάδα!

Το γκαράζ δημιουργήθηκε στην Ιαπωνία και βραβεύτηκε στην πρόσφατη έκθεση Flower Show στο Λονδίνο, στην κατηγορία Artisan Gardens, λαμβάνοντας τα εύσημα για την υπέροχη εμφάνισή του, λόγω πρωτοποριακής δημιουργικότητας. Ο καλλιτέχνης ακολούθησε κατά γράμμα τις ιδέες των ιδιοκτητών που ήθελαν έναν χώρο για το αυτοκίνητό τους διαφορετικό από τους συνηθισμένους, περίσσότερο κήπο και λιγότερο γκαράζ! Και το πέτυχαν...

perierga.gr - Απίθανο γκαράζ... πλημμυρίζει πρασινάδα! perierga.gr - Απίθανο γκαράζ... πλημμυρίζει πρασινάδα! perierga.gr - Απίθανο γκαράζ... πλημμυρίζει πρασινάδα! perierga.gr - Απίθανο γκαράζ... πλημμυρίζει πρασινάδα! perierga.gr - Απίθανο γκαράζ... πλημμυρίζει πρασινάδα! perierga.gr - Απίθανο γκαράζ... πλημμυρίζει πρασινάδα!

GD Star Rating
loading...
Απίθανο γκαράζ... πλημμυρίζει πρασινάδα!, 8.7 out of 10 based on 3 ratings

Tags: , ,

Category: Περίεργες Φωτογραφίες