Πώς μπορείς να δεις όλες τις φωτογραφίες που έχει κάνει κάποιος like στο Facebook!

| 17:08 - 5 Μαΐου 2016

Από τότε που το Facebook αποφάσισε να ενεργοποιήσει το κουμπί του like, πριν από 7 χρόνια περίπου, είναι λογικό να έχεις ξεχάσει σε πόσες φωτογραφίες έχεις χαρίσει τον χαρακτηριστικό υψωμένο αντίχειρα του Facebook. Αν θες, λοιπόν, να φρεσκάρεις τη μνήμη σου ή αν θες να δεις, έτσι “πληροφοριακά”, μόνο και μόνο για να ενισχύσεις τις γνώσεις σου, πού έχει κάνει like ο φίλος σου ή η φίλη σου τώρα μπορείς.

perierga.gr - Πώς μπορείς να δεις όλες τις φωτογραφίες που έχει κάνει κάποιος like στο Facebook!

Αν πάλι θες να τη γλιτώσεις, μπορείς να αρχίσεις να κάνεις unlike ή να ενισχύσεις την ασφάλεια του προφίλ σου, όσον αφορά για το ποιος μπορεί να δει τις φωτογραφίες που έχεις κάνει like στο Facebook. O τρόπος, λοιπόν, για να μπορέσεις να δεις ποιος έχει κάνει like και σε ποιες φωτογραφίες είναι πολύ πιο απλός απ’ όσο φανταζόμασταν, καθώς αρκεί μια απλή αναζήτηση.

perierga.gr - Πώς μπορείς να δεις όλες τις φωτογραφίες που έχει κάνει κάποιος like στο Facebook!

Πηγαίνοντας λοιπόν στη μπάρα αναζήτησης του Facebook γράφετε photos liked by και το πρώτο γράμμα του ονόματος που επιθυμείτε και ως “διά μαγείας” μπορείτε να δείτε όλες τις φωτογραφίες που το συγκεκριμένο άτομο έχει “Αρέσει”. Και κάπως έτσι, το Facebook μετατρέπεται και επίσημα στη μεγαλύτερη κουτσομπόλα όλων των εποχών.

GD Star Rating
loading...
Πώς μπορείς να δεις όλες τις φωτογραφίες που έχει κάνει κάποιος like στο Facebook!, 4.0 out of 10 based on 3 ratings

Tags:

Category: Περίεργες Φωτογραφίες