Ελληνική εφαρμογή στις κορυφαίες ευρωπαϊκού προγράμματος

| 13:11 - 18 Απριλίου 2016

CITIUSΗ εφαρμογή CITIUS κατασκευασμένη από την ελληνική εταιρεία Hyperon, μια μικρή ομάδα επιστημόνων του χώρου της πληροφορικής με άριστες σπουδές και όρεξη για δουλειά, συνεχίζει την επιτυχημένη πορέια της στα πλαίσια του ευρωπαϊκού προγράμματος FINODEX FIWARE. H εταιρεία αφού επιλέχτηκε με την πρότασή της ανάμεσα σε περισσότερες από 300 προτάσεις, συνέχισε με την ίδια επιτυχία στην επόμενη φάση του προγράμματος καταλαμβάνοντας μια θέση στις 30 καλύτερες εφαρμογές/προτάσεις. Πλέον βρίσκεται στην τελική φάση αξιολόγησης για τις 10 καλύτερες προτάσεις και αισιοδοξεί για τη συνέχεια.

Η εφαρμογή CITIUS απευθύνεται σε ιδιοκτήτες στόλων οχημάτων αλλά και στους πελάτες τους που περιμένουν τα οχήματα και φιλοδοξεί να διευκολύνει την καθημερινότητα στην πόλη εξοικονομώντας χρόνο για τους χρήστες της. Με το CITIUS εταιρείες όπως ιδιωτικά σχολεία, παδικοί σταθμοί, εταιρείες μεταφορών, τουριστικοί οδηγοί, υπηρεσίες delivery μπορούν να παρακολουθούν σε πραγματικό χρόνο τα οχήματά τους και να ενημερώνουν τους πελάτες τους λίγο πριν την άφιξη στο σημείο παράδοσης/παραλαβής.

Λίγο πριν την άφιξη του οχήματος ο χρήστης λαμαβάνει ειδοποίηση και έτσι δεν χρειάζεται να περιμένει αρκετά λεπτά για το σχολικό ή ώρες για τον κούριερ που συνήθως δίνει ένα διάστημα παράδοσης μερικών ωρών!

Επιπλέον οι χρήστες του CITIUS αλλά και όλοι οι πολίτες της Αθήνας έχουν:

  • μια εύκολη λύση για να εντοπίζουν σημεία ενδιαφέροντος της πόλης

  • ένα εργαλείο πλοήγησης μέσα στην πόλη με συνδυασμό συγκοινωνιών

Μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή από το google play εδώ

Όχι μόνο θα λάβετε μια χρήσιμη εφαρμογή αλλά και θα βοηθήσετε την εταιρεία στην προσπάθειά της.

GD Star Rating
loading...
Ελληνική εφαρμογή στις κορυφαίες ευρωπαϊκού προγράμματος, 9.0 out of 10 based on 1 rating

Tags: ,

Category: Περίεργα Νέα