Αυγά ομελέτα χωρίς να σπάσουμε τα τσόφλια

| 19:50 - 25 Αυγούστου 2014

Δεν γνωρίζουμε τη γεύση του αλλά φαίνεται εντυπωσιακό σαν ιδέα. Αρχικά πρέπει να ανακατέψουμε το αυγό μέσα στο τσόφλι του χωρίς αυτό να σπάσει.

Perierga.gr - Ομελέτα χωρίς να σπάσουμε τα τσόφλια

Για να το πετύχουμε αυτό τοποθετούμε το αυγό μέσα σε σε ένα μακρύ και ελαστικό ύφασμα (πχ μια γυναικεία κάλτσα ή καλσόν) και ανακινούμε όπως στο βίντεο.

Στη συνέχεια βράζουμε καλά το αυγό και έχουμε ένα ομοιόμορφο μίγμα με μαλακή υφή.

Στην Ιαπωνία είναι συνισμένος τρόπος μαγειρέματος του αυγού και ονομάζεται Χρυσό Αυγό. Φυσικά κυκλοφορούν και τα αντίστοιχα gadjets.

Perierga.gr - Ομελέτα χωρίς να σπάσουμε τα τσόφλια

Ας δούμε και μερικές ιδέες σερβιρίσματος

Perierga.gr - Ομελέτα χωρίς να σπάσουμε τα τσόφλια

Perierga.gr - Ομελέτα χωρίς να σπάσουμε τα τσόφλια

GD Star Rating
loading...
Αυγά ομελέτα χωρίς να σπάσουμε τα τσόφλια, 7.2 out of 10 based on 25 ratings

Category: Περιεργα Video, Περίεργα Νέα, Περίεργες Φωτογραφίες