Νομάδες της υψηλής κοινωνίας σε πολυτελή διαμερίσματα

| 19:03 - 14 Ιουλίου 2014

Η οικογένεια Mueller έχει ένα μοναδικό τρόπο διαμονής. Είναι μέρος μιας «ελίτ» ομάδας νομάδων της μεσαίας τάξης που έχουν προχωρήσει σε μια πολύ περίεργη συμφωνία μίσθωσης. Ζουν σε πολυτελείς, προς πώληση, κατοικίες με εξαιρετικά χαμηλό ενοίκιο. Υπάρχουν βέβαια και κάποιοι όροι: το σπίτι πρέπει να είναι πάντα πεντακάθαρο και η οικογένεια είναι έτοιμη να μετακομίσει αμέσως μόλις βρεθεί αγοραστής για το σπίτι.

Perierga.gr - Νομάδες της υψηλής κοινωνίας σε πολυτελή διαμερίσματα

Έτσι, ενώ οι Muellers διαμένουν στα καλύτερα σπίτια, οφείλουν να τα έχουν πάντα τακτοποιημένα και καθαρά. Τα πάντα πρέπει να… αστράφτουν από καθαριότητα και τα κρεβάτια να είναι στρωμένα σαν να μην έχει κοιμηθεί κανείς σε αυτά. Χρειάζονται ειδική άδεια για να έχουν πάνω από 10 καλεσμένους. Όταν ένας υποψήφιος αγοραστής επιθυμεί να δει το σπίτι, η οικογένεια πρέπει να… εξαφανιστεί. Και όταν τελικά το ακίνητο πωληθεί, πακετάρουν και αναχωρούν για τον επόμενο πολυτελή προορισμό.

Perierga.gr - Νομάδες της υψηλής κοινωνίας σε πολυτελή διαμερίσματα

Μπορεί να ακούγεται κάπως παράξενο, αλλά είναι ο νέος τρόπος που επινόησαν οι εταιρείες real estate για να διευκολύνουν τις πωλήσεις τους. Διαπίστωσαν πως πωλούν πιο έυκολα και σε καλύτερες τιμές τα σπίτια που κατοικούνται σε σχέση με ένα άδειο σπίτι.

Perierga.gr - Νομάδες της υψηλής κοινωνίας σε πολυτελή διαμερίσματα

GD Star Rating
loading...
Νομάδες της υψηλής κοινωνίας σε πολυτελή διαμερίσματα, 4.9 out of 10 based on 7 ratings

Tags:

Category: Περίεργα Νέα