Σερβιτόροι… μαϊμούδες κλέβουν την παράσταση!

| 19:07 - 5 Μαρτίου 2013

Το ιαπωνικό εστιατόριο “Kayabukiya”, στη βόρεια πλευρά του Τόκιο έχει γίνει εδώ και καιρό το “talk of the town” καθώς ο ιδιοκτήτης του χρησιμοποιεί δύο συμπαθείς πιθήκους για να σερβίρουν τους πελάτες. Οι ουρές των ενδιαφερομένων να απολαύσουν το εν λόγω θέαμα σχηματίζουν χιλιόμετρα, προκαλώντας μποτιλιάρισμα στους γύρω δρόμους, ενώ η λίστα αναμονής είναι μεγάλη.

perierga.gr - Σερβιτόροι... μαϊμούδες κλέβουν την παράσταση!

Και οι δύο πίθηκοι, ο Yat-chan και ο Fuku-chan, ανήκουν στο είδος μακάκος και τα καταφέρνουν μια χαρά στις νέες αρμοδιότητές τους. Λαμβάνουν… παραγγελίες, δίνουν ποτά και φαγητά, ενώ μια ζεστή πετσέτα αποτελεί το απαραίτητο αξεσουάρ τους προκειμένου να καθαρίζουν κάθε φορά τα χέρια τους.

perierga.gr - Σερβιτόροι... μαϊμούδες κλέβουν την παράσταση!

Ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου Kaoru Otsuka είχε τους δύο πιθήκους ως κατοικίδια ζώα, αλλά κάποια στιγμή παρατήρησε ότι τον μιμούνταν άριστα στις εργασίες που ένανε στο σπίτι. Τότε κατάλαβε ότι έπρεπε να τους δώσει μια ευκαιρία να εξελιχθούν ως σερβιτόροι. Και τα κατάφεραν μια χαρά, όπως αποδεικνύεται και στο βίντεο που ακολουθεί… Οι πελάτες πάντως δεν τους αλλάζουν με τίποτα!

GD Star Rating
loading...
Σερβιτόροι... μαϊμούδες κλέβουν την παράσταση!, 6.4 out of 10 based on 8 ratings

Tags: , , , , ,

Category: Περίεργες Φωτογραφίες