Επάγγελμα: Δοκιμαστής… στρωμάτων!

| 11:13 - 17 Ιανουαρίου 2013

Ένας άνθρωπος που πληρώνεται για να περπατάει και να… πηδάει πάνω σε στρώματα δεν είναι για γέλια! Τουλάχιστον αυτό ισχυρίζεται ο Reuben Reynoso, που κάνει μία από τις πλέον παράξενες δουλειές στον κόσμο, η οποία, όπως υποστηρίζει “δεν είναι για τον καθένα”. Ο Reynoso, που “πηδά” και περπατάει πάνω σε τρία τουλάχιστον στρώματα την ημέρα, το κάνει με το σωστό τρόπο, αφού είναι πλήρως εκπαιδευμένος γι’ αυτό.

perierga.gr - Επαγγελματίας δοκιμαστής... στρωμάτων!

Εργάζεται σε μία αμερικανική εταιρεία κατασκευή χειροποίητων στρωμάτων, όπου οι μηχανές δεν μπορούν να πραγματοποιήσουν το αντίστοιχο τεστ. Έτσι ο τυχερός επαγγελματίας δοκιμαστής στρωμάτων πρέπει να περπατήσει και να πηδήξει επάνω στα στρώματα προκειμένου να ανακαλύψει τυχόν εξογκώματα σε μέγεθος… μπιζελιού ή άλλες ατέλειες που θα μετατρέψουν τον ύπνο σε εφιάλτη!

perierga.gr - Επαγγελματίας δοκιμαστής... στρωμάτων!

Εργάζεται καθημερινά με οργανωμένο σχέδιο… αλμάτων και βημάτων, έτσι ώστε να μπορέσει να καλύψει όλη την επιφάνεια του στρώματος, ενώ δεν υπάρχει κανένα περιθώριο σφάλματος. “Η διαδικασία είναι μια τελετουργία και σε τίποτα δεν μοιάζει με… τραμπολίνο, όπως μου λένε πολλοί”, αναφέρει ο ίδιος. Όσο για το μισθό που παίρνει; Περίπου 3.000 δολάρια. Είπατε τίποτα;

GD Star Rating
loading...
Επάγγελμα: Δοκιμαστής... στρωμάτων!, 9.8 out of 10 based on 5 ratings

Tags: ,

Category: Περίεργα Νέα

Σχολιάστε από το Facebook:

Σχολιάστε
If you want a picture to show with your comment, go get a Gravatar.