Κινέζα γράφει ταυτόχρονα με τα δύο χέρια!

| 08:47 - 14 Δεκεμβρίου 2012

Σε αυτή την εποχή των υπολογιστών και των smartphones, κάποιοι βρίσκουν όλο και πιο δύσκολο το να γράψουν σωστά με το ένα χέρι, πόσω μάλλον με τα δύο. Η Κινέζα Chen Siyuan μπορεί να γράψει με τα δύο χέρια ταυτόχρονα, και μάλιστα σε διαφορετικές γλώσσες – με το ένα χέρι Αγγλικά και με το άλλο Κινέζικα!

perierga.gr - Απίστευτο: Γράφει ταυτόχρονα με τα δύο χέρια σε διαφορετικές γλώσσες!

Μια εκπληκτική ικανότητα της 24χρονης Κινέζας φοιτήτριας την οποία ούτε και η ίδια γνώριζε και ανακαλύφθηκε τυχαία όταν προσπάθησε να αντιμετωπίσει το μεγάλο όγκο γραψίματος που είχε για την επόμενη μέρα. Η ικανότητά της όχι μόνο να γράφει και με τα δύο χέρια την ίδια στιγμή αλλά να το κάνει, μάλιστα, δύο διαφορετικές γλώσσες εξέπληξε την ίδια αλλά και όσους την παρακολούθησαν στη συνέχεια.

perierga.gr - Απίστευτο: Γράφει ταυτόχρονα με τα δύο χέρια σε διαφορετικές γλώσσες!

“Όταν ήμουν στο γυμνάσιο έγραφα ασυνείδητα με τα δύο χέρια, ενώ προσπαθούσα να τελειώσω την εργασία μου. Όταν συνειδητοποίησα τι γινόταν δεν το πίστευα”, περιγράφει η Chen. Όσο κι αν προσπάθησαν οι συμμαθητές της να την μιμηθούν, κανένας δεν το κατάφερε, ενώ η ίδια αυτή τη στιγμή επιδίδεται στη συγγραφή ποιημάτων… δύο δύο στίχους τη φορά!

GD Star Rating
loading...
Κινέζα γράφει ταυτόχρονα με τα δύο χέρια!, 8.1 out of 10 based on 7 ratings

Tags: , , , , , ,

Category: Περιεργα Video