Πολυτελείς βίλες στις… ταράτσες!

| 14:18 - 18 Αυγούστου 2012

Καθώς η γη σπανίζει πια στις περισσότερες κινεζικές πόλεις για να χτίσει κάποιος, η μοναδική λύση για τους κατοίκους αλλά και τις κατασκευαστικές εταιρείες είναι “σπίτια στις ταράτσες”!

perierga.gr - Πολυτελείς βίλες στις... ταράτσες!

Στην οροφή ενός οκταώροφου εμπορικού κέντρου στην πόλη Zhuzhou της Κίναw, και πιο συγκεκριμένα στο “Jiutian International Plaza”, έκαναν πρόσφατα την εμφάνισή τους πολυτελείς βίλες.

perierga.gr - Πολυτελείς βίλες στις... ταράτσες!

Η Zhuzhou είναι η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη στην επαρχία Hunan και αποτελεί βασικό βιομηχανικό κέντρο της ευρύτερης περιοχής, που ειδικεύεται στη μεταλλουργία, στην κατασκευή μηχανών, χημικών προϊόντων και δομικών υλικών.

perierga.gr - Πολυτελείς βίλες στις... ταράτσες!

Έχει πληθυσμό περίπου 4 εκατομμύρια κατοίκους, όπου περισσότεροι από τους 800.000 ζουν στις τέσσερις κεντρικές αστικές περιοχές της πόλης. Ελλείψει… εδάφους, οι κάτοικοι ξεκίνησαν να χτίζουν σπίτια στις ταράτσες, αρχής γενομένης από τις τέσσερις βίλες που βλέπετε.

perierga.gr - Πολυτελείς βίλες στις... ταράτσες!

Η Πολεοδομία της πόλης χαρακτήρισε “νόμιμα και απολύτως ασφαλή” τα σπίτια, εκδίδοντας άδεια για ύδρευση και ηλεκτροδότηση. Ωστόσο, τόσο οι κάτοικοι της πόλης όσο και τα τοπικά ΜΜΕ εξέφρασαν έντονα την ανησυχία τους για τη στατικότητα του εμπορικού κέντρου αλλά και για την ασφάλεια των κατοίκων.

GD Star Rating
loading...
Πολυτελείς βίλες στις... ταράτσες!, 3.9 out of 10 based on 14 ratings

Tags: , , , , ,

Category: Περίεργες Φωτογραφίες